2015年5月2日星期六

Effektiv forebyggelse af kronisk nephritis

Effektiv forebyggelse af kronisk nephritis
Forebyggelse af kroniske nephritis fire slags sund fornuft

1, øge fysisk kondition

De vigtigste foranstaltninger til forebyggelse af kronisk nefritis er at styrke den fysiske træning, forbedre evnen af ​​kroppens modstandskraft over for sygdomme. Der er flere måder at udøve: gåture, jogging, dans, vandreture, sejlads, kampsport, qigong, tai chi, osv, vil bidrage til at øge fysisk kondition, forbedre immunitet.

2, forebyggelse af infektion

Jade almindelig infektion i de øvre luftveje, ofte uden for kulde, vind-varme, gigt, varme, hot toksisk for sagen. Derfor, for at forhindre forekomsten af ​​jade bør være opmærksomme på vejr ændringer, for at undgå de regnfulde dage til at gå ud, ikke bære vådt tøj, årvågen invasion nefritis.

3, bor der ofte

Udvikle gode vaner, et godt helbred er meget vigtigt. Fordi livet er ikke loven, og ikke nok søvn, overspisning, vil overdreven drikkeri reducere kroppens immunitet og øger chancen for sygdom. Derfor, i det daglige liv bør arbejde og hvile, regelmæssig hvile.

4, ved begyndelsen af ​​behandlingen

Kløe i huden, øvre luftvejsinfektioner, tonsillitis, hvilket kan forårsage nephritis, så det er meget nødvendigt og rettidig behandling. Hold din krop ren, ofte ændrer undertøj, for at forhindre urinvejsinfektioner; at opretholde jævn afføring, regelmæssig afføring, hjælper kroppen slippe af affald.

Eksperter anbefaler: ikke en frygtelig sygdom, kan ikke miste tilliden i kampen mod denne sygdom, tro på dig selv, at komme sig hurtigere. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert