2015年5月30日星期六

De vigtigste symptomer på nyrecyster

De vigtigste symptomer på nyrecyster
Nyrer cyster, også kendt som cystisk nyresygdom, kommunikerer ikke med omverdenen generelt synes cystisk læsioner i nyrerne. I de senere år, sammen med nogle medicinske viden popularitet flere og flere mennesker vil gå til hospitalet til test efter kontrol populære, har flere og flere mennesker blevet diagnosticeret med cyster i nyrerne. Som det sker, renale cyster bliver genstand for opmærksomhed, at symptomerne på nyre cyste? Vi lærer sammen.

Symptomer på renale cyster:

(1) talje, abdominalt ubehag eller smerte: smerte er karakteriseret ved smerte, kedelig, fikseret på en eller begge sider af den nedre lumbale stråling;

(2) hæmaturi: Det kan udtrykkes som grov hæmaturi eller mikroskopisk hæmaturi;

(3) i maven tider hovedårsagen til patienter, 60-80% målbar stigning renal, nyre mere værre nyrefunktion;

(4) proteinuri: generelt små, ikke mere end 2 gram urin inden for 24 timer, var det ikke ske nefrotisk syndrom;

(5) højt blodtryk nedtrykning af nyre cyster, hvilket resulterer i renal iskæmi, reninudskillelse, hvilket resulterer i højt blodtryk.

Proteinuri, hæmaturi, abdominal cyster, hypertension, hæmaturi vigtigste symptomer på nyre cyster, hvis der er de ovennævnte symptomer, så hurtigt som muligt til hospitalet til test, hvilket er nøglen til behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert