2015年5月25日星期一

Nyresvigt kan føre til sygdom?

Nyresvigt kan føre til sygdom
Nyresvigt kan forekomme komplikationer:

(1) infektion er den mest almindelige og mest alvorlige komplikation, der ofte alvorlige skader, forbrændinger forårsaget af den høje opløsning af akut nyresvigt.

(2) hjerte-kar-sygdomme, herunder hjertearytmier, hjertesvigt, pericarditis, hypertension,

(3) gennemførelse af de komplikationer i nervesystemet: hovedpine, døsighed, muskelspasmer, koma, kramper, og så videre. Neurologiske komplikationer og holde toksin i kroppen, samt vand forgiftning, elektrolytforstyrrelser og lidelser syre-base balance.

(4) fordøjelses komplikationer åbenbart som anoreksi, kvalme, opkastning, flatulens holdbart, opkastning af blod eller blod i afføringen, hovedsageligt på grund af gastrointestinal blødning eller slimhinde erosion, stress-inducerede sår.

(5) de komplikationer af blod på grund af lavere renal drastisk kan reducere erythropoietin, der forårsager anæmi, men de fleste af dem alvorligt. Et lille antal tilfælde, på grund af reduktionen af ​​koagulationsfaktorer, kan have en tendens til blødning.

(6) elektrolytubalance, kan metabolisk acidose forekomme hyperkaliæmi, hyponatriæmi og svær acidose, det er en af ​​de farligste komplikationer af ufuldstændig nyrefunktion.

Polyuri patienter med daglige urin til 3000-5000ml, grundet udlede store mængder vand og elektrolytter kan dehydreret, hypokaliæmi, hyponatriæmi, etc. Hvis du ikke fylde op, kan patienterne dø af alvorlig dehydrering og elektrolytforstyrrelser. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert