2015年5月26日星期二

Fem måder at lære dig behandling af diabetisk nefropati


Fem måder at lære dig behandling af diabetisk nefropati

Behandling af diabetisk nefropati, blev patienterne opdelt i følgende:

(1) kontrollere niveauet af glukose i blodet

Glykeret haemoglobin bør kontrolleres til 7,0% eller mindre. Streng kontrol af blodsukkeret kan delvist forbedre renale blodgennemstrømning dynamik anomalier; I type 1 diabetes kan forsinke forekomsten af ​​mikroalbuminuri; Reduktion af mikroalbuminuri hos patienter klinisk signifikant proteinuri.

(2) kontrol af blodtrykket

Diabetisk nefropati, hypertension er ikke kun den almindelige årsag til diabetisk nefropati er også en vigtig faktor i fremkomsten og udvikling. Antihypertensiv lægemiddel til angiotensin-konverterende enzym (ACE) hæmmere eller angiotensin-receptorantagonister. De store bivirkninger af ACE-hæmmere hyperkaliæmi, renal dysfunktion, og tør hoste. Ønskede blodtryk hos patienter med proteinuri 130 / 80mmHg. β-blokkere og diuretika, lipidlidelser, og på grund af dets potentielle effekt er ikke inkluderet i forsvaret first-line behandling, hvis takykardi fusion eller ødem. Calciumantagonister hos patienter med diabetisk nefropati i renal beskyttelse funktion er ikke klar, men den rolle af klassen synes overlegen diltiazem dihydropyridin klasse sidstnævnte i sig selv er ikke anbefalet til patienter med diabetisk nefropati.

(3) diæt

På et tidligt stadium af proteinindtag bør begrænses til 0,8 g / (kg • d), har det et stort antal patienter med proteinuri og nyresvigt kan reduceres til 0,6 g / (kg • g). Hos patienter med nedsat nyrefunktion bør være komplementære α- ketosyrer. Desuden anbefales det, at fisk, kylling og andre dele i stedet for rødt kød (såsom oksekød, lam, svin), og tilsætningen af ​​polyumættede fedtsyrer. Også ikke-begrænsende vegetabilske proteiner, såsom sojaprotein forbrug.

(4) substitutionsterapi til slutstadiet nyresygdom

For slutstadiet nyresvigt, kan vælge nyreerstatningsbehandling, men prognosen er dårligere end ikke-diabetikere.

Patienter med diabetisk nefropati, en almindelig komplikation ved diabetes, før indtræden af ​​symptomer på uræmi, bør nyreudskiftningsterapi være hensigtsmæssigt at afslappe indikationer. Generelt endogene kreatininclearance faldt til 10 ~ 15 ml / min eller associeret med betydelige gastrointestinale symptomer på højt blodtryk og hjerteinsufficiens simpelthen kontrollere, hvem der kan komme ind i hæmodialyse. Langsigtede overlevelse af hæmodialyse og peritonealdialyse svarer til den tidligere til fordel for kontrollen af ​​blodsukkeret, bedre dialyse tilstrækkelighed; Sidstnævnte anvendes ofte i kontinuerlig ambulant peritonealdialyse, fordelen er, at på kort sigt for at hjælpe med at beskytte de resterende nyrefunktion, skal du ikke bruge antikoagulanter hos patienter med hjerte-kar-og slagtilfælde strøm kan også gennemføres, men med glucose som sukker i blodet osmotiske opløste stoffer hos patienter med vanskelig at kontrollere.

(5) Organtransplantation

For patienter med slutstadiet diabetisk nefropati, nyretransplantation mest effektive behandling, men patienter med diabetisk nefropati, transplantat overlevelse er 10% lavere end ikke-diabetikere. Nyretransplantation alene kan ikke hindre en gentagelse af diabetisk nefropati, det forbedrer ikke andre diabetiske komplikationer. Organtransplantation af nyre og bugspytkirtel kan gøre patienter glykosylerede hæmoglobin og serum kreatinin niveauer tilbage til et normalt liv, og forbedring af andre diabetiske komplikationer, så livskvaliteten for patienterne er bedre end en nyretransplantation.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert