2015年5月27日星期三

Behandling til patienter med polycystisk nyresygdom svimmelhed og opkastning

Behandling til patienter med polycystisk nyresygdom svimmelhed og opkastning
Nogle patienter føler sig ofte polycystisk nyre kvalme og opkastning på samme tid, vil de også alvorligt påvirke appetitten af ​​patienten. Så vil patienten lider af underernæring og følelsesmæssige depression. sdelatv hvordan denne situation? Kig på respons fagfolk nyre hospital i Shijiazhuang nefropati.

1. Støtte saltfattig diæt: Salty fødevarer kan bidrage til at øge blodtrykket og forværre tilstanden. Så det er bedre ikke at spise salt mad som krydderier og forarbejdede fødevarer.

2. Drik krysantemum te: Det siges, at te er meget effektivt til at reducere højt blodtryk og golovokruzhenii.Takim, kan du prøve at drikke krysantemum te hver dag.

3. Terapi Micro-kinesisk medicin: Denne terapi er at være en innovativ behandling for polycystisk nyresygdom. Ved at trykke denne terapi behandling kan fuldt trænge dybt ind i nyren, forhindre udskillelsen af ​​cystevæske, og medvirke til fjernelsen af ​​cystevæske at inddrive iboende celler og væv i nyren., Forbedre nyrefunktionen, lindre symptomer på kvalme og opkastning hos patienter i opløbet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert