2015年5月30日星期六

Behandling af traditionel kinesisk medicin for forhøjet blodtryk nefropati og lavere kreatinin

Behandling af traditionel kinesisk medicin for forhøjet blodtryk nefropati og lavere kreatinin
Hypertensive nefropati er en af ​​de mest alvorlige komplikationer forårsaget af hypertension. Når nyrefunktionen er nedsat, har metabolitter ikke blevet ryddet af nyrerne, hvilket fører til høj kreatinin og andre sygdomme. Disse stoffer forbliver i kroppen vil utvivlsomt skade den menneskelige krop, så det er særlig vigtigt at reducere niveauet af kreatinin. I dag præsenterer vi som traditionel kinesisk medicin for at reducere serumkreatinin.

1. Gasning Terapi: Aktive Ingredienser stoffer kan komme ind i kroppen på et tidspunkt, og karvæggen, fremmer blodcirkulationen og uddybning meridianer. Da blodtrykket vil blive mildnet.

2. Terapeutiske bade: Den samme aktive stof indgår i kroppen over tid Jacuzzi, vil patienterne blive mere sved eller tisser på grund af narkotika effekt. Det giver også en fremgangsmåde til afgiftning.

3. Terapi cirkel: påført på patientens ryg og recirkuleret knust medicin, og derefter medicinen ind i kroppen gennem massage. Det giver også en fremgangsmåde til afgiftning.

4. Akupunktur: Akupunktur kan stimulere cellerne, så vi kan lette behandlingen.

5. Hot: Det vigtigste område er nyren, for at genoprette funktionen af ​​nyrerne. Den aktive bestanddel i lekarsive fremmer vasodilatation, anti-inflammatorisk, antikoagulerende, nedbrydning af ekstracellulær matrix, kan maksimere genoprette nyrerne at forbedre nyrefunktionen.

6. Foot Bath: foot meridianer og akupunkter organer i kroppen er indbyrdes forbundet, forarbejdning bad til fødderne, kan også nå målet blodcirkulationen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert