2015年5月27日星期三

Vis forsigtighed hos patienter med nyre- cyster

Vis forsigtighed hos patienter med nyre- cyster
I de seneste år, en stigning i antallet af patienter med nyrecyster. Patienter med aggressiv behandling, men også nødt til at være opmærksomme på livet nogle af detaljerne. Her er nogle af de nyre cyster efterbehandling vores tips, håber vi at hjælpe.

Nyrecyste generel betegnelse for forskellige størrelser, der ikke kommunikerer med omverdenen var cystisk nyre vægt, nyre- cyster kan opdeles i generelle voksne polycystisk nyresygdom, simple cyster, nyre cyster, og renal erhvervet.

Voksen polycystisk nyre medfødt genetisk sygdom, renal parenkym fyldt med utallige størrelser, der spænder fra kommunikation med omverdenen er ikke rund cyste kapsel indeholdende en væske, kan små øjne ikke se, kan se flere store, såkaldte polycystisk nyresygdom. Han viste nykturi, rygsmerter, højt blodtryk. En urinanalyse hæmaturi, udvikler ofte en lille mængde af proteinuri langsomt i kronisk nyresvigt. 10% af mennesker med nyresten, 30% af mennesker med polycystisk lever. Erfarne læger med B ultralyd, kan intravenøs urografi bekræftes.

Nyrer cyster bemærk:

(1) Generelt: Undgå anstrengende fysisk aktivitet, og skade for maven, forstørrede nyrer, tilsyneladende for at undgå stiv bælte til at forhindre brud af cyste.

(2) det aktive forebyggelse af urinvejsinfektion: almindelig hos kvinder.

(3) kontrol af hypertension: Den spiller en afgørende rolle i at beskytte nyrefunktion. Foretrukne ACE-hæmmere, og andre antihypertensiva, såsom calciumkanalblokkere, vasodilatorer.

Nyrecyste detaljer i livet: patienter med nyre- cyster i den daglige kost, personlig hygiejne og andre aspekter skal være mere omhyggelig med at korrekt gennemførelse, vi altid nødt til at ændre som reaktion på ændringer i temperatur vejr, forebygge forkølelser og forskellige infektioner. De siger mad renale cyster bør spise fødevarer, der indeholder protein af høj kvalitet, være opmærksomme på højt fiberindhold, fedtfattig og høje cellulose tilsætningsstoffer, sukker rigtige kost. Ikke en delvis formørkelse, hele korn, friske grøntsager og frugter, kvæg, får, svinekød, æg, mælk, fisk, etc. spiselige. For at undgå alkohol, spise krydret, stegt mad; bogey slik, undgå blind tonic, eller ikke tror på reklame kosttilskud tilfældigt for ikke at beskadige leveren og øger byrden på leveren. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert