2015年7月29日星期三

Hvordan man kan forbedre prognosen for diabetisk nefropati

Hvordan man kan forbedre prognosen for diabetisk nefropati
Diabetisk nefropati er en almindelig alvorlig komplikation ved diabetes. Når patienten var diabetisk nefropati bør patienter behandles så hurtigt som muligt, i forhold til den anden nyresygdom, diabetisk nefropati sandsynligt føre til nyresvigt. diabetisk nefropati selv ikke kan helbrede, men udviklingen af ​​sygdommen kan kontrolleres med korrekt behandling, således at en god prognose effektivt kan forbedre behandlingen af ​​diabetisk nefropati.

Fornuftig kost

Hvis du er diabetiker, bør du altid være opmærksomme på deres kost, fordi en fornuftig kost effektivt kan forbedre prognosen for diabetisk nefropati, diabetisk nefropati behandling efter kostanbefalinger.

Begrænse salt eller natrium indtag, tage en saltfattig diæt.

Begræns dit indtag af protein, spise mere af høj kvalitet protein, såsom fisk, magert kød og andre fødevarer.

Undgå højt fedtindhold fødevarer, såsom svinekød, vegetabilsk olie, valnød kød, pinjekerner, sesamfrø.

Undgå rygning og alkohol.

Effektiv behandling

Effektiv behandling er en vigtig del af forbedre prognosen af ​​diabetisk nefropati. For yderligere at forbedre prognosen for behandling af diabetisk nefropati i fødslen.

Tag blodtryksmedicin, diabetisk nefropati ofte har forhøjet blodtryk, kan blodtrykket kontrol bremse udviklingen af ​​nyresygdom, bremse udviklingen af ​​slutstadiet nyresvigt. Hvis dit blodtryk er højt, under normale omstændigheder, kan de føle hovedpine, svimmelhed, opkastning og søvnløshed.

Tager hypoglykæmiske midler: For at undgå blodsukker, bør du altid tage hypoglykæmiske midler, såsom biguanider, α-glucosidaseinhibitor, -glimepirida.

Micro-kinesisk medicin infiltration terapi

Micro-kinesisk medicin penetration terapi til at reparere beskadigede nyre celler, iboende, som sygdommen skrider frem, flere og flere skader i nyre væv, der forårsager nyrerne ikke fungerer ordentligt. Micro-kinesisk medicin penetration behandling er ikke kun at være i stand til at reparere de beskadigede nyreceller og kan beskytte sundheden for den naturlige celle er ikke brudt.

Efter gruppen af ​​patienter med diabetisk nefropati, kun omfattende behandling, kan sygdommen effektivt bremset, og effektivt forbedre prognosen.

没有评论:

发表评论

Online Expert