2015年1月23日星期五

Banker Er det godt for patienter med CKD til artikel 4?


Banker Er det godt for patienter med CKD til artikel 4
Banker (ved hjælp af dåser) - er en af de traditionelle metoder til behandling på grund af kinesisk medicin. Bankerne kan være i brug i behandling af kronisk nyresygdom (CKD)) til 4 spsk. Hvis du er interesseret i banker, så læs videre!
Banker, den traditionelle metode til behandling, for at bringe en masse fordele for sundheden for patienter med CKD artikel 4:
1 Fjern affald og giftstoffer fra kroppen:
Termiske virkninger dåser kan udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen, forbedre den interne stofskifte, fjerne affald og giftstoffer fra kroppen, øge vaskulær permeabilitet og styrke immunsystemet. Alt dette forbedrer sundheden.
2 Løsn ødem:
På trin 4 CKD nyre allerede alvorligt skadet og overskydende væske ophobes i kroppen. I dette tilfælde er der hævelse. Bankerne kan øge blodgennemstrømningen til nyrerne, og så mere vand fordeles med vandladning.
3, blødgøre smerten på bagsiden:
Nyrecyster eller polycystisk nyresygdom ofte forårsager rygsmerter og således til lindring af smerte, nogle patienter bruges til at tage banker. Soedienie dåser og massage er meget nyttigt i behandlingen af smerter.
Kort sagt, bankerne er meget nyttige for patienter med CKD 4 spsk. Men bankerne er ikke egnet til alle patienter.
Hvis du har spørgsmål til os om kinesisk medicin, eller CKD, efterlade os en besked nedenfor og vi vil svare dig inden for 24 timer. Selvfølgelig, kan du linke til vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert