2015年1月27日星期二

Hvor længe kan helbrede kronisk nyresvigt?

Hvor længe kan helbrede kronisk nyresvigt
Hvor længe kan helbrede kronisk nyresvigt (CRF)? Det har tætte bånd med svær kronisk nyresvigt. Eksperter sagde, at renovering og restaurering af nyrefunktionen afhænger af hastighed og rækkevidde uzhudsheniya dialysebehandling.

CRF om tyazhёlosti sygdom er opdelt i 4 faser:

1 Erstatning Periode:

sund nyre glomerulære filtrationshastighed (GFR) på ca. 120 ml / min / 1,73m2. Men kompensationen periode CKD GFR reduceres til 50-80 ml / min / 1,73 m2. I dette tilfælde, selv om private nefroner brudt, men ellers raske nefroner kan stadig erstatte beskadiget til at fjerne affald og giftstoffer, opretholde den interne balance. Og så næsten ingen symptomer er ikke til stede. Kreatinin og urinstof i blodet lidt hævet eller normal.

2 Dekompensatsionny periode:

Når dekompensatsionnom periode komponerer GFR 20-49 ml / min / 1,73m2. Så koncentrerer nyreskade, og patienter, der normalt begynder at lide af anæmi, hyppig vandladning om natten, azotæmi, forhøjet creatinin og urinstof i blodet. Symptomer, såsom træthed, svaghed, dårlig appetit, kvalme, opkastning, kløe og andre. Hvis så er der ingen effektiv behandling, er nyrerne forværres hurtigt, og deres funktioner er kraftigt reduceret.

3, nedsat nyrefunktion:

I denne SKF- 10-19 ml / min / 1,73m2 og nyrer allerede alvorligt skadet og næsten ikke støtte den interne væske og elektrolytbalancen. I denne periode, kreatinin og urinstof i betydelig grad øget. Andre symptomer og komplikationer opstår, som acidose, væskeophobning, lavt calcium, høj fosfor og kalium, usdalost, dårlig appetit, et problem med nerverne og gastrointestinale gener.

4, uræmi:

Uremiya- det ESRD. GFR under 10 ml / min / 1,73m2. Derefter nedsat nyrefunktion påvirker næsten alle organer og systemer, herunder det gastrointestinale system, nervesystemet, hjerte-kar-systemet, luftvejene, hud og knogle problemer og metabolisk system. Derefter hæmodialyse er nødvendig for at fjerne de farlige forhold og forlænge deres liv.

Og så alvorlige nyreskader og at behandle ham i lang tid, meget lang tid at reparere og genoprette nyrefunktionen.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert