2015年1月23日星期五

Hæmodialyse er farligt at afbryde den?


Hæmodialyse er farligt at afbryde den
For de fleste patienter med kronisk nedsat nedostatonostyu (CRF) på terminalen grad hæmodialyse kan forlænge den forventede levetid. Men mange af dem ikke ønsker at tage hæmodialyse, dialyse, da det er det sidste valg, og bringer en masse bivirkninger, såsom tab af appetit, kløe, muskelkramper, opkastning, kvalme, etc. Nå hæmodialyse farligt at afbryde?
Hvis hensynsløst afbrudt hæmodialyse ved 5 grad af CKD, de forskellige affald og giftstoffer ophobes i blodet hurtigt og forårsage død i en kort uge.
Men mange patienter ikke ønsker at fortsætte eller begynde dialyse på grund af alvorlige komplikationer og bivirkninger. Trods dette behov dialyse stykke tid, så han erstattet nyrerne fjerne skadelige stoffer og rense blodet. Men dialyse er ikke nok. Samtidig er det muligt at tage en effektiv behandling til genoprettelse af nyrerne. Hvis GFR (glomerulær filtration) Hæv Høj: 15 ml / min / 1,73 m2, er det muligt at slippe af med hæmodialyse. Vi i Kina skabt ganske avanceret behandling på baggrund af traditionel kinesisk medicin: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Vores Osmotherapy refererer til en ekstern urte varm komprimere. Det kan udvide blodkarrene til at stoppe den inflammatoriske reaktion, for at fjerne blod immobilitet, fjerne affald og giftstoffer fra blodet, til at reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, genoprette nyrefunktion og fremme selvhelende nyre. Så Micro-kinesisk medicin Osmotherapy forbedrer tilstanden af nyrerne og reducerer hyppigheden af hæmodialyse, og endda slippe af dialyse.
Hvis du har spørgsmål til os, kan du linke til vores online læge eller forlade os beskeder nizhe.My glade for at hjælpe dig!

没有评论:

发表评论

Online Expert