2015年1月24日星期六

Hvordan til at sænke blodets urinstof med kronisk nyresvigt?


Hvordan til at sænke blodets urinstof med kronisk nyresvigt
Urea i krovi- en generel fælles indikator for nyrefunktion. Urea, som et slutprodukt og metaboliske affald protein produceret 0,3 g protein metabolisme i 1 g .vodit 0,3 g urinstof, som indeholder kvælstof mocheviny.Pozhaluysta 28/60, læs videre.
Urea, som affald, fjerntliggende nyrer, men det er ikke en følsom indikator, og derfor, fordi i de tidlige stadier af CKD urinstof er stadig inden for det normale område. Kun når GFR (glomerulær filtration) er lavere end 50% af urinstof forøges.
Norm urea komponerer 3,2-7,1 mmol / l (9-20 mg / dl), og forskellige lift parenkym nyresygdomme urinstof, herunder glomerulonephritis, interstitiel nephritis, pyelonephritis, polycystisk nyresygdom, etc.
I det normale tilfælde, at forholdet mellem urinstof og kreatinin i serum er ca. 10. Imidlertid kan en kost med højt proteinindhold eller protein stærk nedbrydning eller dehydrering og renal iskæmi eller akut glomerulonephritis hypovolæmi og dette forhold forøges til 20-30.
Niveauet af urinstof i blodet har en tæt sammenhæng med brugen af protein og en kost lavt proteinindhold kan bidrage til at reducere niveauet af urinstof. Når kreatininclearance komponerer 20-50 ml / min, er mængden af proteinindtag begrænset til 45-50 gram per dag, og for at undgå fødevarer med et højt proteinindhold, mens på samme tid at vælge en høj kvalitet protein, såsom æg protein, kød nezhirvoe, ferskvandsfisk og andre . Desuden er det nødvendigt at forbruge nok kalorier, vitamin B og vitamin C.
Forhøjet kreatinin og urinstof i hjertet forårsaget af glomerulær sclerose, beskadigelse af mikrocirkulationen og den glomerulære basalmembran. Når alle disse problemer er løst, nedsat kreatinin og urea.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan udvide blodkarrene, forbedrer mikrocirkulationen, giver blod og ilt til nyrerne, reparere og gendanne nyrefunktionen. Så længe nyrefunktionen forbedres, vil urinstof reduceres.
Hvis du har flere spørgsmål, kan du lade os en besked eller kontakt vores online hjælp vrachom.Rada

没有评论:

发表评论

Online Expert