2015年1月2日星期五

Hvorfor nyresvigt Patient Feel Svimmelhed efter dialyse

For de fleste patienter med nyresvigt, kan de nødt til at opleve dialyse, og efter det kan de føle sig bedre, men nogle af dem kan lide af nogle symptomer, såsom svimmelhed, efter dialyse, så hvorfor nyresvigt patient føler svimmelhed efter dialyse?

Når du udvikler svimmelhed og kvalme efter en dialysebehandling, der normalt indikerer, at for meget væske blev fjernet under behandlingen. Du skal have en snak med din læge om at øge dit mål vægt, så mindre væske fjernes under behandlingen, kan det hjælpe du føler dig bedre efter dialyse.

Den røde blodlegemer volumen i dialysepatienter (især hæmodialyse patienter) er ofte lavere end normalt. Dette skyldes reducerede niveauer af hormonet erythropoietin, som produceres af nyrerne og regulerer produktionen af røde blodlegemer. Anæmi kan forårsage svimmelhed og træthed. Medicin til behandling af anæmi er almindeligt anvendt af dialysepatienter.

Lavt blodtryk

Hvis patienternes blodtryk er for lavt, kan de føle sig svimle under dialyse. Hvis dialyse fjerner for meget væske fra kroppen ad gangen, er det meget sandsynligt at forårsage lavt blodtryk. Generelt bør patienterne ikke tage medicin mod forhøjet blodtryk, før at gøre dialyse.

Ovenstående er de tre vigtigste årsager til svimmelhed efter dialyse, så du bør spørge din læge til at hjælpe dig med at finde de bagvedliggende årsager og derefter tage tilsvarende foranstaltning. Så husk at kommunikere med din læge under behandlingen rettidig, der kan hjælpe lægen kender din sygdomstilstand klar, så de kan foretage justering.

Så hvis du stadig har andre spørgsmål som hvorfor folk føler svimmelhed efter dialyse, kan du konsultere vores online læge direkte eller send e-mail til os, er vi her venter på at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert