2015年1月2日星期五

Nyresygdom Patient med Kalium 6.2 og Kreatinin 3.4 Hvad betyder det betyder

Kære, doc

Jeg er en patient med kalium 6.2 og kreatinin 3.4, efter at have taget nogle lægemidler min kalium niveau har tilbage til normal, men det kreatinin niveau stiger lidt. Hvad betyder det betyder? Og hvad skal jeg gøre nu?

Kære Herre,

Det er en god ting, at din kalium falder. Som du ved, kan højt kalium niveau være meget farligt og endda livstruende for dig.

Men din kreatinin niveau stiger lidt. Dine nyrer bliver mindre i stand til at filtrere blodet og fjerne affaldsstoffer fra kroppen.

Nu er din GFR er så højt som 20. Baseret på stadier af kronisk nyresygdom (CKD), du er nu i fase 4 CKD. I denne fase er det vigtigste behandling mål er at stoppe nyrefunktionen tilbagegang og forhindre mulige komplikationer. Hvis der kan opnås disse to behandlingsmål, vil du helt sikkert undgå udbrud af ESRD.

På nuværende tidspunkt, som du er på boderline af dialyse, er det et kritisk tidspunkt for dig at have en behandling så tidligt som muligt. Med en effektiv behandling, kan din nyrefunktion forbedres med omkring 20%. Du vil helt sikkert være i stand til at undgå udbrud af dialyse.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et eksternt påført behandling af kinesiske plantelægemidler. Baseret på en patients specifikke sygdom betingelse er forskellige urter ordineret. Så plantelægemidler bliver super fint knust og pakket i poser af særligt materiale. Når du bruger terapi, handle poser på din nyre område. Med hjælp fra gennemtrængende væske og osmose udstyr, vil den medicin blive trængt ind i din nyre læsion og dine nyrer vil absorbere disse lægemidler direkte. Ved hjælp af denne behandling, kan din sygdom styres godt.

Hvis du har andre spørgsmål om nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert