2015年1月16日星期五

Efter dialyse nyresvigt selv at helbrede?


Efter dialyse nyresvigt selv at helbrede

Dialyse anses for at være den eneste fremgangsmåde til kronisk nyresvigt (CRF) i slutstadiet. Efter dialyse CKD stadig gendanne?
Faktisk Dialyse ikke helbrede kronisk nyresvigt. Dialyse kun hjælper rydde blod af affald og giftstoffer. Nyre, som et vigtigt organ er ansvarlig for at fjerne affald og giftstoffer fra blodet, og derfor skader på nyrerne forskellige affald og giftstoffer ophobes i blodet og forårsager forskellige symptomer og komplikationer. Sæt filteret og dialyse nyrefunktion og hjælper til at rense blodet. Og så patienter med kronisk nyresvigt som regel brug for dialyse.
Dialyse renser blodet kun og ikke reparere beskadigede nyre og forbedrer nyrefunktion, dialyse derfor kun understøtte liv.
Samlet vurdering:
I medicin, er der forskellige typer af dialyse. Selv om de rense blodet på forskellige måder, men de alle bidrage til at fjerne toksiner og skadelige stoffer fra blodet. Efter dialyse blod ocheschaetsya. Men med metabolismen af nyt affald produceres, og efter dialyse kreatinin og andre metabolitter igen hæve. Og så patienter bør modtage regelmæssige dialyse.
Dialyse er ikke et ideelt valg for CRF. Under dialyse ofte forskellige bivirkninger og komplikationer, såsom lavt blodtryk, muskelkramper, kvalme, opkastning, hovedpine, kløe, søvnbesvær, og endda koma. Især langsigtet dialyse reducerer overlevelsen af patienter.
Vi råder dig til Micro-kinesisk medicin Osmotherapy blandingen Meykan, terapeutiske bade, fodbad og andre.
For mere information, kontakt vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe!

没有评论:

发表评论

Online Expert