2015年1月18日星期日

Hvor beskadiget Nyrer Årsag Hypertension?

Hvor beskadiget Nyrer Årsag Hypertension
Beskadigede nyrer Er hypertension? Som regel let beskadigede nyrer har forskellige symptomer og komplikationer, herunder hypertension (forhøjet blodtryk). Vaughn podrobrye nogle oplysninger om det:

1 Hvad er årsagen til nyreskader?

Forskellige faktorer, såsom forhøjet blodtryk, diabetes, infektioner og betændelse kan forårsage nyreskader. I dette tilfælde, hvis der ikke er hurtig og effektiv behandling, det gradvise fald i nyrefunktionen.

2 som hypertension skader nyrerne?

Hypertension er dårligt for arterier og blodkar, og over på de renale kapillarrør, og så i lang tid, hypertension svækker nyrefunktion.

3 Sådan behandler forhøjet blodtryk og nyreskader?

Når nyrerne er allerede alvorligt krænket, kan vi ikke helt helbrede. Men vi kan styre og fjerne nyreskader og forhindre yderligere skade på nyrerne.

- Medicin:

Det er nødvendigt at tage lægemidlet til styring af symptomer og komplikationer, såsom antibiotika, diuretika og ACE-hæmmere.

- Kost:

Korrekt ernæring spiller en vigtig rolle. Patienter med nyresygdom har brug for at begrænse brugen af protein, sukker, fedt og natrium.

- Kinesiske urter:

Medicin og kost ikke gøre noget for at reparere de beskadigede nyrer. Og det er derfor, vi har skabt en effektiv behandling af kinesisk medicin: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Vores Osmotherapy har i tankerne en varm komprimere. Vi vælger en konkret analyse af forskellige urter og behandles. De aktive ingredienser i urter kan udvide blodkarrene, undertrykke inflammation og trængsel, at nedbryde den ekstracellulære matrix og til at levere de nødvendige næringsstoffer nyrerne, og skabe chisnuyu indre miljø for selvstændige nyrer.

Hvis vores Micro-kinesisk medicin Osmotherapy du er interesseret i, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge vil vi svare dig inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert