2015年1月20日星期二

Kan nyresygdom skade dit syn?


Kan nyresygdom skade dit syn
Vores telomerase er tesnosvyazannoe sammenhængende helhed. Nyre, som et naturligt filter, rense blodet ansvarlige affald og giftstoffer og dermed forskellige affald og toksiner i blodet, med blodcirkulationen de ikke påvirker andre organer og systemer. Nå, kan nyresygdom skade dit syn gøre? Læs videre.
Svar: Ja. Nyresygdom påvirker synet.
For patienter med nyresygdom og diabetes er almindelige årsager gipertoniya- problemer med syn. Selvfølgelig, diabetes og hypertension ofte medføre nyresygdom.
I diabetes, nyrer arbejde hårdt for at fjerne den overskydende sukker i blodet. Langsigtet træthed nyreskade nyrefunktion. Et højt tryk i hypertension på renale blodkar og hæmmer deres helbred. Hvis renal filtratsiruyuschaya systemet er beskadiget, opstår nyresygdom.
Diabetes og hypertension forværres blodkar og nerver, der er forbundet med dine øjne. Derfor hos patienter med nyresygdom større risiko for problemer med øjnene. Ved kronisk nyresygdom (CKD) ofte retinopati, katarakt og glaukom. Og så hvis du lider af forhøjet blodtryk eller diabetisk nefropati, er det nødvendigt at være opmærksom på de vedvarende vision.
Hvordan undgår øjenskader hos patienter med CKD?
I begyndelsen er det nødvendigt at styre trykket og sukker. Og så forbedre sundheden pochek.V Hospital Shijiazhuang nefropati haft forskellige behandlinger, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, spabad, en blanding Meykan, moxibustion, akupunktur og andre. De kan rense blodet, fjerne affald og giftstoffer fra kroppen, aflaste, øge blodgennemstrømningen til nyrerne, fremskynde blodcirkulationen og giver de nødvendige næringsstoffer vaschestva nyrer.
Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert