2015年1月20日星期二

En seks-årig dreng med nefrotisk syndrom held undgået Dialyse


En seks-årig dreng med nefrotisk syndrom held undgået Dialyse
Lægen gav en seks-årig dreng diagnosticeret med nefrotisk syndrom, da han havde hævede øjenlåg og fødder, svær proteinuri +++ og tog steroider, testes regelmæssigt. Halvandet år senere, besluttede hans forældre at holde op med at tage steroider, som om at tage steroider, men staten er ikke stabil i 1,5 år var resultaterne ikke så perfekt. Hans forældre privesli det til os i Kina.
Gospitalizirovanii efter at han modtog en omfattende analyse og vores eksperter har fastslået, at han havde nefrotisk syndrom og nyrefunktion næsten normalt. Selv om betingelsen ikke er alvorlig, men effektiv behandling er nødvendig. På specifikke analyser læge gav ham forskellige medikamenter og urter, lavet med forskellige teknikker af kinesisk medicin behandling.
Han opholdt sig med os for en måned, hver dag vores læger og specialister besøgte ham og uzali om eventuelle ændringer af sygdommen. Nu hævelse i ansigtet og benene var væk, ingen proteinuri, god appetit og søvn med ham.
Nu er han hjemme fortsat tage vores medicin for at stabilisere og styrke virkningerne opnåede.
Hvis du har en lignende tilstand, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og er altid glade for at hjælpe dig.

http://www.hospital-kidney.com/patient-story/455.html

没有评论:

发表评论

Online Expert