2015年1月24日星期六

Kan jeg spiser aubergine patienter med forhøjet kreatinin?


Kan jeg spiser aubergine patienter med forhøjet kreatinin
Aubergine er blevet en almindelig grøntsag i obchno liv, for det er ikke kun lækre, men indeholder også rige næringsstoffer veschestva.Nu patienter med forhøjet kreatinin er det muligt at have denne lækre aubergine? Nu vil vi svare dig på denne vopros.Prochitayte yderligere.
Øget kreatinin niveau betyder, at stærkt beskadiget nyrerne, mens strenge restriktioner i kosten, de har brug for at mindske byrden for nyrerne og beskytte andre funktioner pochek.Poetomu hvilke produkter du skal vælge? Det betyder meget for disse patienter.
Hvilke patienter med høj kreatinin være opmærksom på, når du vælger mad?
Andre faktorer til at overveje, når du vælgerеды,например,белок,калий,натрий,калории,кальций,жидкость og drugie.Esli patienter med beskadigede nyrer er forkert kost plan, det er den magt fremskynder udviklingen af sygdomme og forværre skader på nyrerne.
Kan jeg spiser aubergine patienter med forhøjet kreatinin?
Faktisk aubergine indeholder forskellige næringsstoffer såsom protein, fedt, vitaminer, mineraler og drugie.V auberginer mængder af kalium, protein, kulhydrater og mineraler ikke mere, og så patienterne ikke behøver at være mere opmærksomme på disse veschestva.No kalium aubergine i relativt mere: 142 mg / 100 g.Obychno hver dag til 2000 mg kalium og derfor ikke indtager for meget aubergine - er uskadeligt for sundheden for patienter.
Desuden aubergine rig på vitaminer, især vitamin P, er med til at beskytte det kardiovaskulære bolezni.Krome, der har funktioner Aubergine reducere blodtrykket og blod fedt, således aubergine fordel patienter med forhøjet kreatinin og nyresygdom.
Så aubergine og et godt valg for patienter med høj kreatininom.Esli du har spørgsmål, du kan med vores online kontakte din læge eller efterlade os en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert