2015年1月30日星期五

Kalium i blodet på 5,9 mg / L: Hvad betyder dette show?

Kalium i blodet på 5,9 mg / L: Hvad betyder dette show
Sunde nyrer kan støtte kalium i blodet hos normale grænser. Norm kalium er 3,5-5 mg / l. Kalium 5,9 mg / L er meget højere end normalt, og angiver problemer med nyrerne.

Høj kalium og nyresygdom:

Når nyresygdom beskadigede nyrer ikke kan fjerne overskydende kalium fra blodet og øge mængden af kalium. I de tidlige stadier af nyresygdom mere kalium er normal, og øget kalium i blodet skyldes at tage medicin eller fejlernæring. Med faldet i nyrefunktion eller 4-5-trins kalium stanovlyaetsya stige.

Hvad er årsagen til høje kalium i blodet?

Kalium i kroppen kan spare hjerteslag, fastholde den indre flydende elektrolytter i balance, fremme muskelvækst og forbedre funktionen af nervesystemet og hjernen. Men meget høj kalium kan forårsage opkastning, kvalme, svaghed, følelsesløshed eller prikkende hænder og fødder, langsom puls, uregelmæssig hjerterytme og hjertesvigt.

Og så konstant høj kalium ofte viser om nyreskader. Og så bør du jævnligt levere kalium i blodet, kost og ikke at forstyrre funktionen.

Hvis du har spørgsmål til os om problemerne med nyrerne eller vores behandling, efterlade os en besked herunder eller kontakt vores online læge og glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert