2015年1月26日星期一

Kan jeg tage gasning i slutstadiet CKD?

Kan jeg tage gasning i slutstadiet CKD
Rygning med os i Kina har en lang historie i behandlingen af forskellige sygdomme. Nå, kan patienter med kronisk nyresygdom (CKD) i terminalen fase af gasning tage?

Svaret er ja. Normalt kan du tage rygning. Og brug gasning som følger:

1, rense blodet og kroppen af affald og giftstoffer:

I et dampbad forhøjet luftfugtighed fremmer fordampning og i dette tilfælde vores porer åbne og vi begynder at svede, nogle toksiner fjernes fra sveden gennem huden, så efter gasning niveauer af kreatinin, urinstof, urinsyre og andre reduceres. Efter gasning vi føler godt.

2 Forøg immunsystemet:

Ved rygning Templo varme kan udvide blodkarrene, øge krototok til nyrerne. Med øge blodgennemstrømningen vores forskellige organer og systemer, der er nødvendige opnå tilstrækkelige næringsstoffer og ilt, som styrker immunforsvaret og øge immunitet.

3, forebygge hypertension:

Røgning kan fremskynde blodcirkulationen, regulere regulere det endokrine system, fjerne fedt i blodet karvæggene, fjerne affald og giftstoffer i blodet, øge fleksibiliteten i fødder og hænder, og gøre blodgennemstrømningen glat. Således desinfektion stabiliserer blodtryk.

4, forebygge diabetes:

Røgning kan regulere det endokrine system, genoprette fiction ø-celler og stimulerer insulinsekretion. Således blodsukker kontrolleres effektivt.

5 Løsn træthed:

Træthed - er en af de almindelige symptomer på CKD. Gasning kunne svække træthed til en vis grad.

Patienter med CKD 5 varer kan få en masse fordele fra rygning. Men hvis de også har problemer med hjertet, forhøjet blodtryk og andre hjerte-kar-problemer, er det nødvendigt at undgå det.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor.


没有评论:

发表评论

Online Expert