2015年1月3日星期六

Hvad betyder Creatinin 3.4 og kalium 6.2 Midler i fase 3 nyresygdom

Hvad betyder kreatinin 3.4 og kalium 6.2 betyder? Dernæst vil jeg give dig en virkelige historie mellem patient og læge til at vise dig betydningen af kreatinin 3.4 og kalium 6.2.

Kære Dr,

Jeg blev diagnosticeret med høj BP 150/100 for sidste 9 måneder.

Ja nu vandladning om natten er ofte gav nogle gange 2 gange kan være 3 også.

Jeg har svær hovedpine under nætter, men ingen opkastning.

Min GFR som på dato er 20.

Creatatnine er 3.4

Kalium er 6.2

Læge har rådgivet mig lavt kalium diæt med en streng medicin.

Kan jeg få din ekspertudtalelse om de nævnte symptomer, skal du?

Kære Herre,

Hvordan har du det?

Fra din beskrivelse, Deres nyresygdom er meget alvorlig, og du er nu i fase 3 nyresygdom.

For det første, din kalium niveau er 6.2. Kalium er vigtigt at opretholde myocardial funktion. Hvis kalium holder højere end normalt, kan det være meget farligt for dig. Det kan forårsage uregelmæssige hjerteslag og endda hjerteanfald. Har din kalium niveau reducere til normalområdet, efter at du tager medicin?

For det andet, din GFR falder til 20 og kreatinin stiger til 3.4. Glomeruli er de funktionelle enheder i nyrer og hver nyre er sammensat af en million glomeruli. I normal tilstand, kan disse glomeruli filtrere blod normalt. GFR måler, hvor meget filtrerede fluid dannes efter blodet bliver filtreret af nyrerne. Som din tilstand skrider frem, vil flere og flere glomeruli blive svækket og undlader at filtrere blod normalt. Som følge heraf vil et højt niveau af kreatinin opbygge i blodet. Derfor, for at sænke kreatinin niveau, det vigtigste punkt er at genoprette de værdiforringede glomeruli.

For det tredje, du sagde, at du har hovedpine. Den vigtigste årsag er din ukontrolleret højt blodtryk. I mellemtiden, en anden årsag til høje niveauer af toksiner og affaldsprodukter i blodet.

I betragtning af din tilstand, hvis dit kalium niveau holder så højt og GFR falder yderligere, er jeg bange for du starte dialyse snart, hvis ingen effektiv behandling anvendes i tide.

Bedste ønsker;

Af ovenstående ved vi, at for mennesker med kreatinin 3.4 og kalium 6,2 er i stadie 3 nyresygdom, og du skal tage behandling lige nu. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert