2015年1月31日星期六

Hvorfor patienter med kronisk nyresvigt Gradvist tabe sig?

Hvorfor patienter med kronisk nyresvigt Gradvist tabe sig
Mange patienter med kronisk nyreinsufficiens fordel af, at de mister vægt efter diagnose af renal nedostatochnosti.V kendsgerning, patienter med kronisk nyresvigt dostotochno forbruge de næringsstoffer, der er nødvendige af kroppen og konventionel energi zhizni.A så de ønsker at vide, hvorfor de hudeyut.Teper Vi vil give dig svar.

1.Du tager hormonal medicin? Hvis ja, så bør du forstå, at hormonelle lekorstva bringe en masse bivirkninger, men forårsager også anderledes oslozhneniya.Vse det kan være, er årsag til vægttab hos patienter med nedsat nyrefunktion.

2.Otritsatelny kvælstofbalance

Negative kvælstofbalance forårsager også et tab af patienter og endda navigere til kakeksi og gipoproteinemii.V dette tilfælde læger rådgive patienter og illustrationer moderat reducere indtaget af protein, og endda under 20 g / d.Krome af høj kvalitet protein kost er et godt valg for dem effektivt holde en negativ nitrogenbalance.

3.Poterya vægt hos patienter med nyresvigt er tæt forbundet med de toksiske virkninger, der bringer kreatinin og mochevinoy.V dette tilfælde skal patienterne kontrollere niveauet af kreatinin og få effektiv behandling for renal nyre nedostatochnosti.Povrezhdeniya er baseret på årsager tab af patienter med nedsat nyrefunktion.

Kort sagt, hvis du er interesseret i Kina og kinesisk traditionel terapi er behandling, så læg en besked herunder eller kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert