2015年1月19日星期一

Sådan styrer forhøjet urea?

Sådan styrer forhøjet urea
Hvordan til at styre indholdet af urinstof i blodet af diabetisk nefropati? Urea - en metabolists protein og høj urinstof viser normalt tilstedeværelsen af abnorm nyrefunktion. At kontrollere og reducere blod urea, først skal lære diabetes forårsager nyreskader.

Som kost forårsager nyreskader?

Diabet- er en kronisk sygdom, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Den langsigtede højt blodsukker forårsager skade på nyrerne og blodkar. Patienter med diabetes har en højere risiko for nyresygdom. Høj urinstof øger et stort pres på nyrerne og øge belastningen på nyrerne. Og det i lang tid, kan øget urinstof forårsage nyreproblemer.

Diabetisk nefropati og urinstof i blodet:

Den langsigtede diabetes forårsager nyresvigt og endda nyresvigt. Og mens forskellige affaldsfraktioner toksiner i blodet og ophobes i blodet, herunder urinstof. I det normale tilfælde er urinstof fjernes fra blodet ved nyrerne og urinvejene konklusioner. Og derfor øget urinstof viser, at nyrerne allerede er beskadiget, og de er ikke gode arbejde.

Hvordan man kan reducere urinstof i blodet af diabetisk nefropati?

Den væsentligste årsag til den øgede mocheviny- nyreskader. Og derfor er det nødvendigt at reparere og gendanne de beskadigede nyre celler og væv. Til dette formål anvender vi et behandlingsprogram, som omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, akupunktur, lægemidler te, akupunktur, massage og Durga behandlinger. De aktive ingredienser i urter kan udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen, reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, genoprette nyrefunktion, til at give de nødvendige næringsstoffer nyrer bidrager til at helbrede nyrerne.

Hvis du har spørgsmål til os om vores behandling eller nyresygdom, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online vrachom.My glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert