2015年1月2日星期五

Min nyrefunktion er lavere til 37% Hvordan kan jeg forbedre det

Min nyrefunktion er lavere til 37% hvordan kan jeg forbedre det? Hvordan man kan forbedre den nederste nyrefunktion er et centralt punkt at helbrede nyresygdom, så længe du kan forbedre det, kan du forsinke progression af denne sygdom, endog vende den.

I klinikken, folk med 37% nyrefunktion nu er i fase 3 nyresygdom, tæt på scenen 4 (nyrefunktion under 30%), så de har brug for at træffe foranstaltninger lige nu at forhindre, at sygdommen går til værre.

Sådan helbredelse nyresygdom?

Det er kendt, at kosten spiller en vigtig rolle i behandling af nyresygdom, selvom det ikke kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen, men det kan beskytte nyrerne fra yderligere skade, således at beskytte nyrefunktion resterende nuværende niveau. Så som en patient med nyresygdom, du må hellere gøre en fit kost i henhold til din egen tilstand. Hvis det er nødvendigt, kan du konsultere vores online-læge, vil vi give gode råd til dig gratis.

Men det vigtigste er at finde og få en ordentlig behandling i rette tid. Lavere nyrefunktion skyldes nyrelidelse er derfor afgørende for at forbedre nyrefunktionen reparation skadet nyre iboende celler.

I en berørt nyre, der er sunde, sårede og nekrotiske nyreceller. De nekrotisk nyre iboende celler kan ikke repareres, men med hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy (en af de mest effektive behandling baseret på traditionel kinesisk urt medicin), kan tilskadekomne nyrecellerne repareres. Så længe meget mere nyreceller virker, kan nyrefunktionen forbedres.

Af ovenstående ved vi, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan forbedre nyrefunktionen ved at reparere de beskadigede nyre celler, hvis du vil vide mere om denne behandling eller har brug for hjælp i behandling nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert