2015年1月26日星期一

Guava er nyttigt, hvis for patienter med CKD?

Guava er nyttigt, hvis for patienter med CKD
Guava er en fælles frugt, der vokser i tropiske og subtropiske oblastyah.I guava indeholder rige protein, vitamin A, vitamin C, phosphor, kalium, magnesium og andre næringsstoffer veschestva.Eto frugt nyttigt at lavere blodtryk, diabetes og predotvrescheniya justere metabolisme. nyttigt, hvis guava for patienter med nyresygdom?

Hvilket bringer fordele guava?


1, forhøjet blodsukker regulering:

Vitamin C rigelige i Guava har stor effekt i behandlingen af diabetes. Diabetes er en af de førende årsager til nyresygdom, således at god kontrol af diabetes reducerer risikoen for sygdom pochek.Po Derfor patienter med nyresygdom og diabetes kan spise nogle guava.

2 Reduktion af forhøjet blodtryk:

Kalium guava stand til at reducere forhøjet blodtryk, som ikke kun er et symptom på renale sygdomme, men også forårsage sygdom pochek.Esli kontrol blodtryk effektivt, fremskynder udviklingen af nyresygdom.

3, forbedre immunitet

Guava indeholder forskellige næringsstoffer, især C-vitamin, som spiller en vigtig rolle i immunsystemet.

Endvidere guava har den funktion vægt tabe og behandle forstoppelse, kan det også hjælpe med at forhindre kræft.

Kort sagt, kan patienter med nyresygdom spise guava, men det betyder ikke, at alle patienter kan est.Patsienty med stofskiftesygdomme fosfor og kalium bør ikke spise guava.

Kan jeg have en guava-det afhænger af den særlige sygdomstilstand og derfor er det bedre at konsultere en læge, før du vælger produkty.Konechno, kan du lade os en besked her, og vi er glade for at hjælpe dig.


没有评论:

发表评论

Online Expert