2015年1月16日星期五

Grapefrugt Nyttig om på forhøjet kreatinin niveauer?


Grapefrugt Nyttig om på forhøjet kreatinin niveauer


Grapefruit - en vigtig del af citrus familien, ligesom grapefrugt har en høj næringsværdi. Hvordan kan nogen spise grapefrugt ved forhøjet kreatinin i blodet?
Grapefrugt bringer følgende sundhedsmæssige fordele:
- Løsn anæmi:
Stigning i serumkreatinin viser et fald i nyrefunktionen. Beskadigede nyrer ikke er i stand til at producere erythropoietin, hvilket er dårligt for syntesen af røde blodlegemer. Grapefrugt indeholder rig C-vitamin, som fremmer optagelsen af jern og så reducerer anæmi.
- Styrke immunsystemet:
Forkølelse, influenza, infektion, inflammation og andre sygdomme forværre tilstanden af nyrerne. Det rige indhold af vitamin kosttilskud i grapefrugt tilstrækkelig C-vitamin og hjælper med at bekæmpe virus og bakterier.
- Undgå stillestående sygdom:
Når beskadigede nyrer ofte dårlig absorption af calcium, og det er grunden til patienter med nyresygdom er ofte problemer med knogler. Grapefrugt styrker knoglerne og forbedrer optagelsen af calcium.
Desuden kan grapefrugt styre urinvejsinfektion, sundt hjerte, kramper i benene, forstoppelse og vægttab, etc.
Grapefrugt nyttigt for patienter med forhøjet creatinin?
Grapefrugt plezny for patienter med forhøjet kreatinin, men det behøver ikke et direkte forhold til niveauet af kreatinin. Kreatinin- det metabolists muskler, og så brugen af grapefrugt har ikke rejst kreatinin i blodet. Dog bør for at normalisere blod kreatinin, og skal repareres for at gendanne de beskadigede celler og nyrevæv og forbedre nyrefunktionen. For at gøre dette, er det nødvendigt den korrekte behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan undertrykke betændelse i nyrerne, udvide blodkarrene, forhindre blod stasis, nedbryde ekstracellulære matrix, til at levere de nødvendige næringsstoffer nyrerne. Efter nogen tid creatinin faldet.
Kost og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vil give gode resultater med at reducere kreatinin. For mere information, efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert