2015年1月3日星期六

Sådan Lavere Kreatinin 2.8 Tilbage til normalt niveau

I klinikken, kreatinin 2.8 er i fase 3 kronisk nyresygdom, uden god kontrol det kan indgå stadie 4, endda ende Renal nyresygdom hurtigt. Så sænke høje kreatinin niveau tilbage til normal betyder meget for folk med det. Så hvordan man kan sænke kreatinin 2.8 tilbage til normalt niveau?

Under normale omstændigheder, for folk med creatinin 2,8, er der ikke behov for at starte dialyse. Men som en patient med denne situation, du også bør ikke ignorere det. Fordi der i denne fase din nyrefunktion er blevet påvirket dårligt, afslører da kliniske forsøg serumkreatinin niveau ikke stige indtil halvdelen af nyrefunktionen er nedsat.

Så for folk med creatinin 2.8, at det centrale punkt normalisere højt kreatinin niveau er at forbedre nyrefunktionen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af de mest effektive behandlinger til at kurere nyresygdom anbefales. Denne behandling er baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin og har funktioner Forstør blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning. Disse urter anvendes eksternt, hvilket er meget forskelligt fra traditionel kinesisk medicin (TCM). Med hjælp fra permeameter kan effektive ingredienser i mikro-kinesisk medicin komme ind nyre læsioner direkte. De aktiverer tilskadekomne nyre iboende celler for at hjælpe dem på fode igen. Selv døde nyrevæv ikke kan blive genoplivet, men når tilskadekomne nyreceller repareres. Mere kreatinin vil blive udledt med succes og kreatinin niveau bliver sænket ned effektivt.

Serumkreatinin 2.8 er sightly højere, og der er stor chance for at bakke det til normalt niveau ved at forbedre nyrefunktionen. Derfor er det meget vigtigt for kroniske patienter med nyresvigt til at tage denne chance.

Hvis du ønsker at vide mere information om, hvordan man behandler højt kreatinin niveau eller nyresygdom, kan du kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert