2015年1月27日星期二

Hvorfor nogle patienter lider let at IgA-nefropati?

Hvorfor nogle patienter lider let at IgA-nefropati
IgA-nefropati - en autoimmun sygdom, og mennesker i forskellige aldre kan være syg med sygdommen. Men de unge bliver syge lettere end ældre, og mænd har større risiko for hendes sygdom. Hvorfor nogle patienter lider højrisiko IgA-nefropati? Hvis du er interesseret i dette emne, så læs videre.

Mennesker med følgende betingelser er lettere at få syge IgA-nefropati:


1-infektion:

Forud for IgA-nefropati, de fleste patienter, der lider af luftvejsinfektioner, gastrointestinale infektioner eller urinvejsinfektioner. IgA henviser til immunglobulin A (antistof), der kæmper mod bakterier eller virus invaderer din krop. Når infektionen IgA binder til antigenet og producerer immunkomplekser og dræbe "disse angribere." Med udbredelsen af disse immunkomplekser kan ophobe sig i nyrerne og forårsage betændelse i nyrerne og så nyrerne gradvist beskadiget.

2 nephrofibrosis:

Nephrofibrosis ofte forårsager IgA-nefropati.

3, akkumulering af immunkomplekser:

Patienter med IgA nefropati, lider ofte af en slimhindeimmunsystemet afhopning unormal struktur eller IgA. Immunkomplekser ophobes i den glomerulære mesangial område eller i den glomerulære kapillærvæggen, hvilket kan forårsage skade på glomerulære mesangialceller direkte.

IgA-nefropati nemt igen. Og det tyazhёlost progression og har et tæt forhold til hæmaturi og proteinuri og andre symptomer.

Hvis du lider af IgA-nefropati, kontakt vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor. Glad for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert