2015年1月18日星期日

Hvor Sizit blodkreatinin Ved ordentlig daglige ernæring?

Hvor Sizit blodkreatinin Ved ordentlig daglige ernæring
Korrekt ernæring, dvs. kost, reducerer kreatinin i blodet hos patienter med kronisk nyresygdom (CKD). Nå, hvad kost skal overholdes?

Niveauet af kreatinin i blodet - er en vigtig indikator for nyrefunktion. Podnenie kreatinin viste, at nedsat nyrefunktion og nyreskader forårsaget. Kost og systemisk behandling reducerede kreatinin i blodet.

De fleste patienter med CKD tager alle at reducere kreatinin. Faktisk kost giver hurtige og effektive resultater. Patienter med forhøjet kreatinin nødt til at følge en kost lavt proteinindhold. Det er nødvendigt at vælge høj kvalitet protein. Lav protein kan svække azotæmi, forbedre metabolisk acidose, øge insulinfølsomheden. Endvidere med høj kvalitet kost kan øge serum albumin at reducere sekretion af protein i urinen og forsinke progression af CKD. Især er det nødvendigt lidt salt, en masse vitaminer.

Jeg råder dig til vores systemisk behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne Osmotherapy er specialiseret i renovering og restaurering af beskadigede celler og væv i nyrerne.

Samtidig er det nødvendigt at forhindre en kold, trykregulering og blodsukker.

For mere information, efterlade os en besked herunder eller vores online kontakt en læge, og vi er glade for at hjælpe dig!

没有评论:

发表评论

Online Expert