2015年1月3日星期六

Nyresygdom Patient med lav GFR Level skal jeg drikke mere vand

Jeg har fået fortalt min GFR er lav, skal jeg drikke mere? Faktisk for mennesker med nyresygdom, især de mennesker med hævelse, behøver lægerne ikke anbefale dem at drikke meget vand, som kan tilføje arbejdsbyrden til deres nyrer.

I klinikken, betyder lave GFR niveau nyren er beskadiget alvorligt, så det har problemer med udstøder affald og væske i blod. Under denne sag, hvis du tager stor mængde vand, kan dine nyrer få yderligere skader. Så for at aflaste nyrerne arbejde belastning, bør patient med nyresygdom drikke ordentlig vand i henhold til deres egen tilstand.

Hvor meget vand skal nyresygdom patient indtag?

For patient i den tidlige fase og uden hævelse i kroppen, kan de drikke som normal person, hvis der er hævelse, bør de drikker mindre vand, der kan hjælpe dem til at leve bedre.

For folk med nyresvigt, bør de drikker vand efter resultatet af deres urin på 24 timer Oftest patienter med nyresvigt har mindre urin end normalt. Hvis de drikker for meget vand, de skal gøre dialyse at aflade ekstra vand. Derfor bør de måle deres urin daglige strengt at kende mængden af vand, som de bør drikke den næste dag. Normalt det beløb, de skal tage er den samlede sum af urin dagen før og 400 ~ 500ml / d. Hvis patienten har også opkastning og diarré, bør tabet mængde også tilsættes.

For folk med nyresvigt og mindre eller ingen urin, bør de lægge særlig vægt på det vand, de indtag. Fordi de fleste af dem normalt turde ikke at drikke noget vand, dette let forårsager dehydrering, og patienterne kan også lider af søvnighed, optøjer og koma, hvis dehydrering er svær. Derfor er afgørende at tage den korrekte mængde vand til at opretholde deres liv og furosemid intravenøs injektion kan være nødvendig, da situationen er alvorlig.

Så for nyresygdom patient med lav GFR niveau, bør du drikke ordentlig vand efter din egen sygdomstilstand. Hvis du har brug for hjælp i behandling nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert