2015年1月17日星期六

Creatinin 3,2 mg / dl og urea 80 mg / DL- det farligt?

Creatinin 3,2 mg / dl og urea 80 mg / DL- det farligt
Nyre, som et filter til at rense blodet fra den ansvarlige affald og giftstoffer. Serum kreatinin og urea anvendes ofte til at vurdere nyrefunktion. Når nyrefunktionen er nedsat, kreatinin og urea raise. Creatinin 3.2 og urea 80 mg / DL- det farligt?

Creatinin 3,2 mg / dl og urinstof på 80 mg / dl i virkeligheden farligt. Norma kreatinina- 0,5-1,2 mg / dl, satsen mocheviny- 7-20 mg / dl. Kreatinin og urea 3.2 80 over det normale, hvilket viser, at nyrefunktionen er mindre end 50%. Tilsætning af urinstof og kreatinin, er der stadig forskellige affald og giftstoffer i blodet. Med cirkulationen de ikke påvirker andre organer og systemer, herunder hjertet. Heart nedostatochnost- er en af de fælles komplikationer af kronisk nyresygdom (CKD), og livstruende. Og er vi nødt til at være opmærksomme på den øgede kreatinin og urea.

Hvordan man kan reducere kreatinin 3.2 og urea 80?

Mochevina- det metabolists protein og kreatinin- metabolists muskler.

- Det er nødvendigt at begrænse brugen af protein, er det nødvendigt 0,6-0,8g / kg.ves / dag. Vælg frisk frugt og grøntsager. Hvis du ikke har ødem og hypertension, er det nødvendigt at begrænse væskeindtag.

- Det er nødvendigt at undgå anstrengende motion, fordi motion kraftig stigning muskel metabolisme. Og bør du have nok hvile. Selvfølgelig kan du lave blødt motion, såsom gang, yoga, Qigong, Tai Chi og jogging.

Den bedste behandling for at reducere kreatinin og mocheviny- reparere og gendanne beskadigede celler og væv i nyrerne, forbedre nyrefunktionen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan undertrykke betændelse og infektion i nyrerne, fremskynde blodcirkulationen, at supplere næringsstoffer nyrer, fremme selvhelende nyre.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online Vram og glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert