2014年8月30日星期六

Behandling for bilateral renal atrofi med høj kreatinin

Renal atrofi refererer til reduktion nyre størrelse. Det kan påvirke normal nyrefunktion, hvilket resulterer i skabelsen af kreatinin i kroppen. Så Hvad er behandlingen for bilateral renal atrofi med høj kreatinin?

Bilateral renal atrofi med høj kreatinin

Bilateral renal atrofi er en medicinsk tilstand, der er karakteriseret ved kontraktion i størrelsen af ​​begge nyrer på grund af en utilstrækkelig forsyning af blod til nyre og / eller tab af nefroner. Enhver tilstand, der kan påvirke nefron funktion negativt nyre størrelse kunne svinde som nyresygdom, urinvejsinfektion osv. Desuden kan renal iskæmi også bidrage til bilateral renal atrofi. Som blodet kan transportere næringsstoffer og ilt til nyrevævet og celler uden utilstrækkelig blodforsyning, nyrevæv bliver arret, hvilket resulterer i nedsat krympning.

Sunde nyrer opretholde en vis størrelse og kan skuespil? Afgifter ar. Men når nyrer falde i størrelse, vil de ikke udføre funktioner korrekt. Som følge heraf vil høje niveauer af kreatinin opbygge i blodbanen, hvilket fører til høje kreatinin.

Behandling for bilateral renal atrofi med høj kreatinin

For det første er det vigtigt at finde årsagen til renal atrofi. Hvis det underliggende tilstand, og årsagen kan kontrolleres, kan det bremse forringelse af nyrefunktionen. Hvis du ikke har nogen idé om årsagen til hans nyre svind? Du kan chatte med vores online læge for et svar nu!

For det andet, uanset bilateral høj kreatinin renal atrofi skyldes renal iskæmi eller nefrontab, en vigtig del af behandlingen er at øge blodforsyningen til nyrer. Du kan oprette et skabe et gunstigt miljø for atrofisk nyre reparation og kan også øge essentielle næringsstoffer og iltforsyning til nyrerne.

For det tredje, er at reparere og regenerere nephrons giver? Tupler. Således øgede antallet af sunde nefroner.

Hvis flere næringsstoffer og ilt leveres til nyrer og antallet af sunde nefroner kan stige, stige i størrelse nyre.

没有评论:

发表评论

Online Expert