2014年8月28日星期四

Ingen forbindelse mellem nyresygdom og knoglesygdom

Nogle mennesker, der lider af en nyresygdom kan opleve knoglesygdom, så de er ivrige efter at vide, om der er sammenhæng mellem nyresygdom og knoglesygdom. For at imødekomme patienternes behov, her vil vi give et fornuftigt svar. Næste, se venligst følgende, hvis du har spørgsmål, håber du kan tale med vores læger online for at finde svaret.

Hvad er forbindelsen mellem nyresygdom og knoglesygdom?

Nyre er en af ​​vores organer i vores krop og spiller en vigtig rolle i at bevare vores sundhed. Dette er ikke kun urin, men også forårsager mange sundhedsmæssige organer, herunder knogle. Derfor skal patienter med nyresygdom normalt lider knoglesygdom. Nu skulle du have et spørgsmål, hvordan sygdommen forårsager renal knoglesygdom. Her kan du finde svaret blandt følgende.

Hvordan det påvirker nyresygdom forårsager knoglesygdom?

1.D-vitaminmangel

D-vitamin er aktiveret i lever og nyre, og er ansvarlig for absorptionen af calcium. Men hvis nyrerne ikke kan fungere ordentligt, kan mangel på D-vitamin forårsage. Derfor calcium i blodet også falde. Og calcium er en vigtig del af knogler, således at nyreskader kan indirekte føre til knoglesygdom.

Af februar. Fosfor og calcium disorder

Nyre er ansvarlig for fastsættelse af fosfor og calcium i vores krop og holder balancen. Mens når nyrerne stoppe med at arbejde, overskydende fosfor kan ikke fjernes fra blodet og ophobes i blodet, hvilket kan forårsage tab af kalk og forårsage knoglesygdom.

Nu ved vi, at årsagen til, at sygdommen forårsager renal knoglesygdom, som er så vigtigt for patienterne at behandle knoglesygdom. Fordi knoglesygdom kan gøre dig lider af svære smerter, herunder ledsmerter, infektioner, hudproblemer og brækkede knogler, hvad der kan påvirke dit liv alvorligt og forværre nyresygdom endda forårsage mere alvorlig sygdom .

Med udviklingen af ​​medicinsk teknologi, har vi fornys mange naturlige behandlinger for nyresygdom, herunder koldt omslag Terapi, Immunterapi, medicineret bad og så videre. Hvis du er interesseret, kan du sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com vide mere.Hvis du ønsker at vide mere viden om nyresygdom og knoglesygdom, inviterer vi dig til at efterlade en besked nedenfor. Bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert