2014年8月29日星期五

Sådan gendannes nyrefunktionen med CKD

Fremadskridende tab af nyrefunktion er den typiske kendetegn for CKD (kronisk nyresygdom) nyreskader nyre fungerer korrekt deaktivere;. Derfor forskellige symptomer såsom forhøjet blodtryk, proteinuri, hævelse og træthed opstår. Derfor for patienter med CKD, hvis jeg ønsker at leve frit uden at blive påvirket af disse irritationsmomenter, genoprette nyrefunktionen er den afgørende del.

Hvordan er nedsat nyrefunktion i CKD?

Nyre er sammensat af mere end 2 millioner nephrons som er den grundlæggende enhed i nyrerne. Nephron indeholder glomeruli nyretubuli og nogle andre væv. Glomeruliene spiller en central rolle i filtrering blod og renal tubuli er ansvarlig for reabsorption af ernæring og protein.

De fleste nyresygdomme angribe nephrons, der forårsager dem til at miste deres filtrering kapacitet eller reabsorbing kapacitet. Med varierende grader af nyreskade, patienter med CKD normalt oplever forskellige kliniske manifestationer, men de har brug for at reparere nyreskader at genoprette nyrefunktionen gang bliver diagnosticeret med CKD.

Sådan gendannes nyrefunktionen med CKD?

Størstedelen af patienter med CKD er ordineret oral medicin til at kontrollere deres symptomer, er det nødvendigt at bremse sygdomsudviklingen, men problemet er disse stoffer kan ikke reparere sårede nyrevævet og nyrefunktion kan ikke gendannes på alle.

For nyrefunktionen genoprettet, kan nogle kinesiske medicin som Micro-kinesisk medicin være aplicadaas tid. Micro-kinesisk medicin er sammensat af flere kinesiske urter, som ingen zoom-funktion af blodkar, blokerer inflammation og koagulation forhindre nedbrydning af ekstracellulære matricer. Effektive ingredienser aktiverede iboende nyre celler tilskadekomne at styrke deres kapacitet til selv-reparation, som kan hjælpe til at arbejde igen. Imens udførte mere nyrevævet funktion, nyrefunktion er forbedret, og i et andet ord, er nyrefunktionen genoprettet.

Ovennævnte om gendannelse nyrefunktion med CKD? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, • Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert