2014年8月31日星期日

Forslag til kreatinin 6.5 med tab af appetit

Kronisk nyresygdom (CKD) er en progressiv sygdom. Da nyrefunktionen forringes, en række symptomer. Høj Kreatinin er et typisk tegn på CKD. Nogle patienter kan også opleve tab af appetit.? Hvad er de forslag, kreatinin 6.5 og tab af appetit?

Kreatinin 6.5

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet og er fremstillet med en konstant hastighed i en korrekt tilstand. Den ekstra kreatinin kan filtreres ud af kroppen af nyrerne, således at serum-kreatinin kan holdes ved et konstant niveau fra 0,6 ~ 1.3. Som nyre er en kraftfuld kompenserende kapacitet vil kreatinin niveau ikke stige indtil nyrefunktionen er nedsat. Naturligvis er kreatinin 6.5 forbundet med meget svær nyreskade.

Tab af appetit

Tab af appetit kan ses i CKD, især i fremskredent stadium. Da nyrerne er beskadiget markant høje niveauer af affald og giftstoffer ophobes i kroppen. Disse toksiner og affald kan irritere mave-tarmkanalen, hvilket resulterer i tab af appetit. I tilfælde af alvorlig opkastning og kvalme kan forekomme. Så hvordan man skal behandle med opkastning og kvalme i CKDñenviar at enfermedad-renal@hotmail.com medicinske forslag.

6.5 Forslag til kreatinin og tab af appetit

Kreatinin 6.5 og tab af appetit høj affald og giftstoffer i blodet bygningen resulterer. En effektiv og nem måde er at forsøge kreatinin 6.5 og tab af appetit er dialyse. Men dialyse er ikke en kur mod kronisk nyresygdom overhovedet. Den gennemsnitlige levetid for dialysepatienter er kun 5 ~ 6 år.

For at styre kreatinin 6.5 og tab af appetit fuldstændigt og fundamentalt, bør patienterne have en behandling for at behandle nyre som en helhed. Hvis nyrefunktionen kan forbedres, nyrer fungere bedre til at fjerne affald og giftstoffer fra kroppen.

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales? Til CKD med kreatinin 6.5 og appetitløshed. Det kan stimulere selv-regenerering af nyrevæv ødelagt, hvilket resulterer i forbedret nyrefunktion.

没有评论:

发表评论

Online Expert