2014年8月30日星期六

Den forventede levealder for patienter med nyresvigt nyre funktioner 15%

Hvad hvis jeg gik 15% nyrefunktionen hos nyresvigt i fremskredent stadium? Jeg ikke ønsker at gøre dialyse, kan leve et normalt liv?

Nyre har så mange funktioner, der kan holde folk lever og arbejder normalt, måske har du ingen følelse, når hans nyre blev givet i gang? Ado. Men når du finder din nyre funktioner har forladt 15% har nogle symptomer ske for dig. Så hvad er livet for nyrefunktionen 15%?

Dialyse er den eneste mulighed for disse patienter? Der er nogle mennesker, som ikke ønsker andre til at gøre dialyse som dig, og de ​​er på udkig efter andre måder, der kan hjælpe dig med at leve længere. Jeg håber du er en af ​​dem, er der nogle naturlige behandlinger, der kan forlænge levetiden for patienterne. Hvis du ønsker at vide mere om detaljerne i naturlige behandlingsformer, kan du læse enfermedad-renal@hotmail.com eller e-mail.

Den anbefalede behandling er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, en ny behandling af nyresygdom. Det har vist sig praktisk og effektiv ved års klinisk praksis og forskning. Effektive kinesisk medicin kan trænge ind nyrelæsioner ved hjælp af osmose enhed. Og har de funktioner, reparation af skader på nyrer og forbedre nyrefunktionen. Så din forventede levetid vil være godt med denne naturlige behandling.

Cupping terapi. Dette er en traditionel kinesisk terapi, som har været anvendt i 2600 år. Det har de funktioner, forbedrer blodcirkulationen, overholdelse af giftstoffer fra blodet; opvarmning effekter og så videre. Hvad mere er, kan cupping terapi afhjælpe mange af de komplikationer af nyresvigt, såsom forhøjet blodtryk, arytmi, utilstrækkelig blodgennemstrømning til hjertet samt en meget lavere risikofaktorer for patienter med nyresygdom.
Så, du ved, at valget af en eller flere effektive behandlinger er vigtigt for patienter med nyreinsufficiens. Det kan virkelig hjælpe dig med at leve længere og bedre livskvalitet, hvis de behandlinger er rigtige for dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert