2014年8月30日星期六

Behandling for nyresvigt med kreatinin og GFR 7 7.9

Kreatinin niveau og GFR er to vigtige indeks, der afspejler, hvor godt dine nyrer fungerer.? Hvad er behandling for nyresvigt med GFR kreatinin 7.9 og 7?
GFR kreatinin 7.9 og 7.

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet og forekommer på et konstant niveau. Den normale sortiment af blodkreatinin spænder fra 0,6 ~ 1.3.Para magtfulde kompenserende evne til nyrer, kreatinin niveau ikke stige til mere end halvdelen af ​​nyrefunktionen er tabt. 7.9 kreatinin er forbundet med meget svær nyreskade i nyresvigt.

Den normale sortiment af GFR er mellem 90 ~ 125ml/min. En person med GFR 7 er i end-stage renal sygdom (ESRD).

Behandling for nyresvigt med kreatinin og GFR 7 7.9

Dialyse er den mest almindeligt anvendte behandling for nyresvigt med kreatinin 7.9 og GFR kreatinin 7.You kan hjælpe med at fjerne kroppen til at sænke forhøjet kreatinin. Imidlertid ingen forbedring af GFR betydning overhovedet. Selv folk i dialyse, GFR er stadig støt faldende.

GFR måler, hvor meget blod filtreret af glomeruli i nyrerne. Derfor, for at reducere GFR kreatinin stige 7.9 og 7 patienter bør gennemgå behandling for at genoprette glomeruli giver? Adas og forbedre nyrefunktionen.

Den kombinerede behandling af blod rensning og Micro-kinesisk medicin er den anbefalede Osmotherapy nyresvigt med kreatinin og GFR 7.9 7 behandling. Begge behandlinger spille forskellige roller i behandling af tilstanden.

Blood rensning ved filtrering kan rense blod af alle former for affald og giftstoffer fra blodbanen. Derfor kan du skabe et gunstigt boligmiljø for vævs reparation nyre da? Tupler.

Den rensede indre miljø, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan stimulere selv-regenerering af nyrevæv giver? Tuples at forbedre nyrefunktionen. Således høj kreatinin stigning og fald GFR mindre fuldstændigt og fundamentalt.

Ovennævnte om behandling for nyresvigt med GFR kreatinin 7.9 og 7? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert