2014年8月31日星期日

IgA nefropati og GFR dialysepatient Mindre end 5 gøre

"Min slægtning lider IgA nefropati i dialyse med GFR under 5. Kunne foreslå, hvad man skal gøre? På forhånd tak for Deres venlige svar." Som svar på denne høring, tilbyder vi følgende forklaring. Læs eller chatte med vores gratis online medicinsk og professionel hjælp.

Hej, sir, tak for dit konsultere. Ifølge din beskrivelse, er din familie lider af IgA nefropati med reduceret GFR i dialyse 5.A end vores forslag til din nuværende situation er udført. Jeg håber, det hjælper virkelig!

Som det er kendt, dialyse er kun én type af nyreerstatningsbehandling. Under denne behandling, nyresvigt selv forværres over tid og niveau GFR løbende reduceret. I dette tilfælde, hvad skal du gøre?

Det mest afgørende ting er at tage effektiv behandling for at forhindre en yderligere forværring af nyrefunktionen og forhindre fuldstændig nyresvigt. Således har sygdommen ikke fremskridt i fremtiden og livskvalitet og den forventede levetid af patienten kan både forbedret betydeligt.

Du kan fortælle din familie at konsultere din læge for den bedste behandling til de helbredende virkninger ovenfor. I dette tilfælde vil vi også anbefale en terapi kaldet Blood Forurening avanceret metode.

Dette er en systematisk integreret terapi, der kombinerer teknikker blod rensning midler i traditionel kinesisk medicin. Afhængigt af den eneste sygdom tilstand, vil nogle metoder vælges til dannelse af den bedste plan for behandling.

Hvis du er interesseret om den individuelle vurdering af Blood Pollution Terapi, så send en mail til enfermedad-renal@hotmail.com med testrapporter eller mere information om sygdommen, såsom din alder, sygehistorie, problemet med co-eksisterende sundheds og generelle sundhedsmæssige forhold mv. Renal Vores eksperter vil fuldt ud at analysere og reagere hurtigt inden for 24 timer. Tak for din tid. Hav en dejlig dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert