2014年8月28日星期四

Survival sats med 14% nyrefunktion og FSGS uden Dialyse

Hvis patienter med 14% nyrefunktion og FSGS ikke tager dialyse, hvad er overlevelsesraten? I den følgende tekst, lad os tale om dette spørgsmål, og find den tilsvarende svar. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge nu gratis og professionel rådgivning.

Ærligt talt, er der stadig ikke et konkret svar om overlevelse på 14% nyrefunktion og FSGS uden dialyse, da det afhænger af mange faktorer såsom patientens alder, sygehistorie, co-eksisterende sundheds-spørgsmål, og generelle helbredstilstand.

Hvis du ønsker at få en personlig svar på dit unikke tilfælde, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med mere af din sygdom tilstand. Efter at have analyseret det, vil vi svare dig hurtigt inden for 24 timer.

I dag har alternativ til dialyse er udviklet til at hjælpe patienter med 14% nyrefunktion og FSGS leve et normalt, lang levetid. Behandlingen er almindeligt kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Forskellig fra konventionel medicin terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy sigter mod at behandle nyre lidelse fra roden. Kinesiske urt medicin er udvendigt påført til at fungere på udvide blodkarrene, forbedrer blodcirkulationen, hæmmer inflammation, fjerne blod immobilitet, reparere de værdiforringede nyre iboende celler og genoprette nyrefunktionen. Desuden kan kroppens immunsystem bliver reguleret godt.

Hvis du eller nogen du kender lider af FSGS og vil gerne overveje at tage Osmotherapy, er du velkommen til at lade os vide. Vi vil gøre vores bedste for at sikre dig de mest tilfredsstillende helbredende virkninger. Noget uklart? Lad din tvivl i følgende opslagstavle. Tak for din tid. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert