2014年8月19日星期二

Hvad betyder det, hvis Kreatinin niveau er 6.6 som følge af diabetes

Hvad betyder det, hvis kreatinin niveau er 6.6 på grund af diabetes? Vi har fået spurgt om dette spørgsmål. For at hjælpe personer, der har lignende forespørgsel, vi leverer forklaring nedenfor. Læs eller konsultere vores online læge nu for gratis rådgivning.

Som det er kendt, det normale interval for serumkreatinin er omkring 0.5-1.2 mg / dl. Ofte et forhøjet niveau peger direkte til kroppens filtrering system, og hvordan systemet fungerer. Langsigtede højt blodsukker kan forårsage skader på nyrerne filtrering evne, hvilket fører til et højere kreatinin niveau.

Så det faktum, at en person har kreatinin niveau 6.6 med diabetes kunne fortælle os, at patienten lider af alvorlige tab af nyrefunktion i slutstadiet nyresygdom (ESRD). Dette er en ganske farlig tilstand. Nyrerne er ikke i stand til at arbejde tilstrækkelig til at fjerne affaldsprodukter og ekstra væske. Som et resultat, vil patienten oplever alvorlige symptomer som kvalme, opkastning, dårlig appetit, hævelse af kroppen, kløe, osv.

Hvis kreatinin Leve er 6.6 på grund af diabetes, hvad er den bedste løsning?

Da den underliggende årsag til dette problem er alvorligt skadet nyrer, bør valgt behandling sigter på at reparere de værdiforringede nyre iboende celler og betydeligt hæve nyrefunktionen. Kun på denne måde kan symptomerne være fundamentalt elimineres.

Hvis du gerne vil lære mere om behandlinger med ovenstående helbredende virkninger, kan du klikke her. Håber det hjælper virkelig til bedre forståelse. Når du har noget uklart om at styre din sygdom, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid her for at give dig gratis og professionel hjælp. Pas venligst og bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert