2014年8月28日星期四

PKD og serumkreatinin 7.8 Kan det sænkes Naturligvis

"Goddag, hr., jeg er blevet diagnosticeret af PKD og serumkreatinin 7.8. 47 år han. Kan det høje niveau sænkes naturligt? Oplys venligst. "Dette er en forespørgsel, vi fik fra en patient. For at hjælpe personer, der har lignende tvivl, vi giver forklaring nedenfor. Læs eller chatte med vores online læge for gratis rådgivning.

Hvordan har du det? Som du sagde, har du været diagnosticeret af PKD og serumkreatinin 7.8. Du behøver ikke bekymre dig. Deres høje niveau kan sænkes naturligt. Nedenfor er vores råd til din reference.

Faktisk din kreatinin niveau er ganske høj og hurtig behandling bør træffes så hurtigt som muligt. Som det er kendt, er den underliggende årsag til forhøjet niveau alvorligt beskadiget nyrer på grund af udvidelsen af nyre cyster. Så den valgte behandling bør sigte mod at formindske cyster og reparere svækkede nyrer.

Her vil vi gerne anbefale et naturligt middel for dine overvejelser. Det kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Andre end oral medicin eller kirurgi, Micro-kinesisk medicin er et eksternt program uden bivirkning til den menneskelige krop. Kinesiske urt medicin kan få virkning at hæmme udvidelsen af ​​nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse, fjerne blod immobilitet, forbedrer blodcirkulationen, reparere svækkede nyrer, genoprette nyrefunktionen og regulere kroppens immunsystem. Under denne behandling, vil din PKD og serumkreatinin 7.8 ikke forringes i fremtiden. Med nyrer fungerer bedre og bedre, kan en høj kreatinin niveau spontant blive reduceret.

Håber ovenstående indhold kan være nyttigt for din bedre forståelse for styring af din sygdom. Hvis du stadig har spørgsmål, bedes du forlade din tvivl i følgende opslagstavle. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert