2014年8月25日星期一

Min Kreatinin niveau er 5.9 Skal jeg være klar til nyretransplantation

Når en patient hørt os om dette spørgsmål, "Min kreatinin niveau er 5.9, skal jeg være klar til nyretransplantation?" At hjælpe mennesker, der har lignende tvivl, giver vi analyse som nedenfor. Læs eller konsultere vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

Faktisk er der ikke et sæt kreatinin niveau for nyrepatienter at tage nyretransplantation. Normalt er denne terapi foreslået for mennesker, hvis nyrefunktion falder til 15% eller mindre. Derfor, for at give dig et eksakt svar, vil vi gerne kende din detaljerede sygdomstilstand. Du kan kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller mere information sygdom. Vores nyre læge vil foretage en omfattende analyse og svare dig snart.

Mens hvis kreatinin niveau er 5.9, er der nogen alternativ mulighed for nyretransplantation?

Svaret er "ja", som en grundlæggende løsning er udviklet til at behandle denne nyrelidelse fra roden. Midlet er almindeligt kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Forskellig fra symptomatisk behandling, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy sigte på effektivt at sænke højt kreatinin niveau ved at reparere de beskadigede nyrer og genoprette den samlede nyrefunktion. På denne måde kan problemet løses optimalt og nyresygdomme ikke vil forværre i fremtiden. Patienterne kan leve et udvidet betydeligt levealder med stærkt forbedret livskvalitet.

Desuden er der også andre kinesiske medicin behandlinger, der kan sikre tilfredsstillende helbredende virkninger. Disse behandlingsformer er fuld bad terapi, fodbad, lavement, cyklus terapi, moxibustion, akupunktur, etc. Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion, kan du gennemse på vores hjemmeside eller efterlade en besked i det følgende afsnit. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert