2014年8月19日星期二

Forkæl nyresvigt og GFR 10 med medicin i stedet for dialyse

Er du stadig på udkig efter mulighed for at behandle nyresvigt og GFR 10 med medicin i stedet for dialyse? Hvis ja, kan du læse denne tekst for at lære mere nyttig information. For personlig rådgivning, konsultere vores online læge gratis og professionel hjælp.

I Shijiazhuang nyresygdom hospital, har nationens berømte nyrespecialister udviklet alternativ naturlig behandling for at styre nyresvigt og GFR 10. Det er kendt som Top Seven TCM Therapies.

Specifikke metoder, der er indeholdt i denne behandling, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, fuld bad terapi, moxibustion, lavement, cyklus terapi og mundtlig kinesisk urt medicin. På grundlag af en præcis diagnose af patientens sygdomstilstand, er en eller flere af de metoder, der vælges til dannelse af omfattende behandlingsplan.

Hvordan kan Top Seven TCM terapier arbejde for at behandle nyresvigt og GFR 10?

Først fjerne blod stasis. Nyresvigt patienter har højt toksiner og affald i kroppen, så metoder som lavement cyklus terapi, akupunktur, fuld bad terapi kan anvendes selektivt til at fjerne skadelige stoffer ud af kroppen.

For det andet, reparere beskadigede nyre iboende celler og i høj grad forbedre nyrefunktionen. Med en ren indre miljø kan behandlingsformer som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og mundtlig kinesisk urt medicin (ligesom Mai Kang Han Ji) bruges til at beskytte og fremme de resterende nyre kapacitet.

Så længe GFR niveau kan øges til 15 eller endda over, kan patienter med nyresvigt holde sig væk fra dialyse og leve et normalt, langt liv med deres egne nyrer. Desuden kan der forventes en stærkt udvidet levetid.

Derfor, hvis du eller nogen du kender lider af nyresvigt og GFR 10, er du foreslog at overveje at tage Top Seven TCM Therapies så tidligt som muligt for at undgå dialyse. Stadig har nogen spørgsmål? Lad din tvivl i det følgende afsnit. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert