2014年8月7日星期四

Micro-kinesisk medicin for allograftnefropati Osmotherapy

Kronisk allograftnefropati er nyre problem efter nyretransplantation kirurgi. Selv nyretransplantation er en relativt effektiv og ideel behandling for patienter med option ende nyresygdom. Det kan hjælpe patienter slippe af dialyse, nyrefunktion restituere sig og føre en normal tilværelse igen. Men det er ikke en kur for nyresygdom, og der er en bestemt sats for overlevelse og den forventede levealder for nyretransplantation.

Da de fleste patienter med ESRD nyretransplantation overvejet det sidste håb for deres tilstand, ofte mister håbet til nyttiggørelse, når du er diagnosticeret som kronisk allograftnefropati. For mange patienter er de nødt til at starte igen dialyse for at opretholde livet.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er blevet anvendt i klinikken til behandling af patienter med kronisk allograft nefropati og har vist sig at være et effektivt alternativ til behandling.

Mange faktorer efter nyretransplantation kirurgi kan påvirke levetiden af ​​de nye nyretransplantationer, herunder forhøjet blodtryk, hyppige infektioner og organafstødninger mv.

For risikoen for organafstødning, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy ikke hjælpe meget, men stadig har mange fordele for patienterne.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan hjælpe med at kontrollere og forebygge forhøjet blodtryk er en væsentlig risikofaktor for nyreskade. Ved at dilatere blodkar, fjernelse blodpropper og behandling af infektion og inflammation i nyrerne, kan blodtryk reduceres, og mere nyreskader kan forhindres, at en yderligere forværring af sygdomstilstande kan forhindres. Når blodtrykket er velkontrolleret, kan sygdomsprogression blive bremset betydeligt og symptomer såsom proteinuri, hævelse kan alle blive lettet.

Aktive ingredienser i kinesisk medicin kan hjælpe med at regulere betingelserne for patientens immunsystem og i høj grad reducere risikoen for og forekomsten af ​​infektioner, der er fælles lokke af nye nyreskade i transplanterede nyrer, kan derfor nyrefunktion skal beskyttes, og hastigheden af overlevelse og liv nyretransplantation kan være meget højere.

Ovennævnte om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for allograftnefropati? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitness har alle oplysningerne, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert