2014年8月30日星期六

Focal segmental glomerulosklerose (FSGS) Symptomer

Focal segmental glomerulosklerose (FSGS) er en svær form af glomerulonephritis. Dens symptomer forekommer typisk som massiv proteinuri, ødem og forhøjet blodtryk, der kræver tidlig diagnose og passende behandling. Hvis ikke kontrolleres FSGS ardannelse årsag forværring renal celle til det punkt, hvor nyrerne falde. Symptomerne er indbyrdes forbundet, og kan fremme forværring af sygdomstilstanden, som vil blive betragtet som følger.

FSGS Symptomer: først, proteinuri

Tab af proteiner, tyder på, at de glomerulære filter cellerne er beskadiget. Glomerulus er grundlæggende filtrering enheder af nyrerne. Hvis du gør FSGS nyrebiopsi, som vil fortælle dig, hvilken procentdel af sunde funktion samt dem ar. Præfikset "omdrejningspunkt" antyder, at alle patienter, selvom den grad varierer, have nogle af dens glomerulus deltage. Hvis dette ikke behandles, flere og flere glomerulære celler ingen ar forårsager progressiv renal forringelse. Når proteiner er filtrardas fordi det giver blåbær endnu mere "huller" glomerulær filtration? Og gøre tilstanden værre sygdom.

Symptomer FSGS: sekund, ødem

Ødem betyder ophobning af væske i væv. Dette skyldes først og osmotiske tryk af plasma reduceres, en tilstand, som opstår, fordi kraftig protein tabt fra blodplasma. Natriumretention suge vand bidrager også til symptomerne. For meget væske kan forårsage en patient til at svulme op, åbenbart i sine lemmer, øjenlåg, ankler, ansigt osv. Jo patienter kan mærke øget kropsvægt. Den øgede mængde af blod kan medføre åndenød og øget hjertefrekvens arbejdsbyrde, så symptomer bør positivt kontrolleres.

Symptomer FSGS: tredje, højt blodtryk

Nyrerne er vigtige i blodtryk regulering. FSGS nyreskader og evnen til at regulere blodtrykket, vil ikke fungere normalt. Hypertension forværrer forringelsen af ​​FSGS. Forhøjet blodtryk kan skade? Ar nyre kapillærer og andre årsager FSGS for fremskridt, og også øge risikoen for hjertesygdom hos patienten. En patient med FSGS ønsker at reducere din natrium indtag, og visse antihypertensive medicin til at kontrollere deres blodtryk.

FSGS Hvis symptomerne er til stede, at søge behandling i henhold til en speciallæge med det samme. Håndtering og behandling af FSGS bør være så tidligt som muligt er den bedste måde at forbedre prognosen for patienter.

Ovennævnte på focal segmental glomerulosklerose (FSGS) Symptomer,? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitness har alle oplysningerne, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert