2014年8月29日星期五

Hvordan at afgøre, hvornår mine nyrer svigter: dialyse er den eneste mulighed

Når nyrerne svigter, er mange mennesker bekymrede for deres status som meget, og de fleste af dem vælger dialyse hjælp live længere. Men dialyse er da? Ada fra rod?, Er jeg bange for, at svaret er NEJ. Så dialyse er den eneste mulighed?

Hvor længe kan leve med dialyse?

Vi kender ikke det præcise svar på den forventede levetid for dialysepatienter. Ifølge en undersøgelse, den gennemsnitlige levealder for dialyse er 4,25 år og ca 23% af dialysepatienter kan leve i 10 år. Nogle spørgeskema kan hjælpe dig med at finde en omtrentlig svar på, hvordan lange patienter i dialyse kan leve. Hvis du har en interesse, kan du sende en besked nedenfor og er glade for at besvare vores specifikke spørgeskema.

Mig gør ondt dialyse?

Dialyse selv er smertefri. Men i nogle tilfælde kan patienter føler ubehag under dialyse, såsom feber, hovedpine, lavt blodtryk, herunder kvalme, opkastning eller dyspnø. Disse er nogle af de komplikationer, der bringer dialysepatienter. På grund af dette, er mange patienter og deres familier gør for os: Der er en naturlig og effektiv måde, der kan hjælpe mig eller mine kinsfolks leve mere behageligt?

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er der nogle naturlige behandlinger, der kan hjælpe patienterne til at reparere nyreskade og forbedre nyrefunktionen. Disse er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi, Blood Pollution behandling, stamcelleterapi. Her vil vi gerne introducere behandlingen af ​​blod.

Blood Pollution Behandlingen er den ultimative behandling for nyresygdom, hvor blodet behandling starter, ikke kun nyrer, patienter med nyresygdom. Forskellige teknikker anvendes til at rense affaldsstoffer i blodet og giver de nødvendige stoffer, som vores blod har brug for at genskabe den oprindelige mekanisme hæmatopoietisk og blodcirkulation patienternes patienter. Således blodtilførslen til nyrerne er sunde for at forhindre yderligere skade på nyrerne opretholdes. Tre trin i denne behandling er at afklare det forurenede blod; levere næring til patientens blod; genoprette funktionen af ​​blod og nyrerne. Ovenstående trin kan behandle nyresvigt effektivt og forbedre nyrefunktionen sidst. Hvis du er interesseret i denne behandling, kan du e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com, vide mere.

Når nyrerne svigter, dialyse er ikke den eneste mulighed. Der er løsninger til at hjælpe dig og altid være her for at tage dig en stor hånd. Du skal være stærk og kæmpe mod nyresvigt. ! Held og lykke!

没有评论:

发表评论

Online Expert