2014年8月6日星期三

Nyretransplantation for nyrefunktionen 25%

Nyrefunktion på 25% eller mindre betyder, at sygdomstilstanden har udviklet sig til patienter fjerde nyresygdom er ved deres læger ofte foreslået at forberede sig til nyre udskiftning behandlingsformer --- dialyse eller nyretransplantation. Nogle patienter kan allerede være begyndt dialyse eller nyretransplantation.

Men vi ved, at nyretransplantation normalt er gjort for patienter med stadium 5 nyresygdom, derfor mange patienter ønsker at vide det er bedst at modtage tidligere nyretransplanterede sygdomstilstande før den udvikler sig til den afsluttende fase.

Svaret afhænger af tilstand og bestemt fysisk sygdom patient. Nyresvigt kan være forårsaget af en lang række sygdomme. For nogle patienter, nyretransplantation er en ideel kur mens det for andre at sygdommen ofte tilbagefald selv efter nyretransplantation. Alligevel er det ikke anbefales til patienter med nyresvigt har nyretransplantation snart.

For patienter med nedsat funktion på 25%, nyretransplantation er stadig for tidligt og kan ikke anbefales. Dette skyldes, at nyretransplantation er ikke en kur for nyresygdom og patienter skal tage immunosuppressive for resten af ​​dit liv, og står over for den risiko for organafstødning, flere infektioner og et væld af andre nye sundhedsproblemer.

Hvad mere er, er der mange behandlingsmuligheder for nyrefunktionen 25%, og der er stadig stor mulighed for yderligere at forbedre nyrefunktionen ved nyretransplantation, som kan undgås eller forsinkes.

Kinesisk medicin er gode muligheder for patienter med nedsat nyrefunktion med 25%. Kinesisk medicin kan ikke kun hjælpe med at lindre symptomer på grund af nedsat nyrefunktion, men kan også hjælpe med at reparere skader på nyrevævet og styrke nyre funktioner. Ulempen af kinesisk medicin er, at det tager forholdsvis lang tid at få indlysende helbredende virkninger i forhold til vestlige terapier tid. Dette skyldes, at kinesisk medicin punkt til væv reparation Ødelagt vestlige behandlingsformer samtidig fjerne væv Ødelagt og nekrotisk. Selv om det tager længere tid at tage effekt kinesisk medicin, er naturlig, sikker og healing har varige effekter.

Ovennævnte om nyretransplantation for nyrefunktionen 25%? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har al den oplysninger, hvis du har problemer, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert