2014年8月28日星期四

Levetid på 57 år med Stage 3 CKD på grund af hypertension

"Goddag, doktor, jeg er 57 år patient med fase 3 CKD grund af hypertension. Kunne du rådgive om levetid i mit lignende tilfælde? Tak på råd. "Som svar på denne forespørgsel, giver vi analyse som nedenfor. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge nu gratis og professionel rådgivning.

Hvordan har du det? Ifølge din beskrivelse, er du lider af 3. etape CKD grund af hypertension. Nedenfor er vores forslag til din reference.

Generelt vil diagnosen ikke påvirke din levetid. Det vil sige, du kan stadig nyde en normal, lang levetid, så længe du kan tage tidligt og systematisk behandling. Hvis de behandles i tide, din nyresygdom kan endda held vendes.

For at opnå dette formål er dit tilrådes at konsultere din læge for den mest passende valg af behandling. Bortset fra at tage symptomatisk medicin terapi for at kontrollere dit blodtryk niveau, er du foreslå at vedtage holistisk tilgang til at reparere de beskadigede nyrer og genoprette nyrefunktionen.

Her vil vi gerne anbefale en naturlig urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Klinisk praksis har vist, at denne behandling er ganske effektiv i behandling af nyresygdom fundamentalt fra den egentlige årsag.

Som en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin, er urt medicin eksternt brugt til at fungere til at udvide blodkarrene, anti-inflammation, anti-koagulation, reparere beskadigede nyrer og inddrive den samlede nyrefunktion.

Ved at følge ovenstående behandling, kan din tilstand af 3. etape CKD grund af hypertension absolut skal forvaltes godt, og sygdommen vil ikke forringes i fremtiden. Hvis du stadig har noget uklart, bedes du forlade din besked i nedenstående. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert