2014年8月28日星期四

FSGS Fakta: Hvad er nogle symptomer på FSGS

FSGS (focal segmental glomerulosklerose), er også kendt som glomerulær sklerose omdrejningspunkt nodulær eller omdrejningspunkt glomerulosklerose. Det er et udtryk for patologisk diagnose og er en type af nefrotisk syndrom, der opstår primært hos børn og unge voksne og er en af ​​hovedårsagerne til nyresvigt.

FSGS kan forekomme i alle aldre med mandlige unge og tegner sig for mere underopgaver nogle tilfælde patienter har øvre luftvejsinfektioner eller allergiske reaktioner før begyndelsen af ​​FSGS. Det er en almindelig årsag til massive proteinuri og nogle tilfælde kan hurtigt gøre fremskridt i end-stage renal sygdom uden effektiv behandling og gøre en særlig FSGS mest almindelige symptomer er proteinuri (skummende urin) og tegn på nefrotisk syndrom.

Disse er nogle symptomer, som patienter kan opleve FSGS

Proteinuri

Proteinuri er et typisk symptom på FSGS og de fleste patienter med selektiv proteinuri er ikke forskellig fra en minimal ændring nefropati. Denne asymptomatisk proteinuri kan vare længe og slutter gradvist udvikle kronisk nyresvigt. Prognosen for FSGS har meget at gøre med sværhedsgraden af protein tab i urin.

Skader på nyretubuli

I første fase er der tydelige tegn på tubulær interstitiel skade. Der vil være en række uregelmæssigheder i urin test, herunder øget urin NAG, retinol bindende protein og urin lysozym niveauer og faldende urin osmotisk tryk.

Mikroskopisk hæmaturi

Der er en høj forekomst af mikroskopisk hæmaturi og der er omkring 2/3 FSGS har det.

hypertension

Ved udbruddet, der er højt blodtryk og nyrefunktion mangler. Børn har en lavere forekomst af udvikling af forhøjet blodtryk og nyresvigt sammenlignet med voksne.

nefrotisk syndrom

De fleste patienter med FSGS har typiske symptomer på nefrotisk syndrom, som er tre høj og en lav (ødem, massiv proteinuri, hypoalbuminæmi og hyperlipidæmi).

Bemærk, at nogle øvre luftvejsinfektioner forværre nogen af ​​de ovenstående symptomer, og dermed effektiv forebyggelse og behandling er meget nødvendigt og vigtigt.

Ovennævnte data om FSGS: Hvad er nogle symptomer på FSGS, hvis du er interesseret i vores produkter, stadig være opmærksomme på os venligst Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed! alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert